צילום: הדס ניצן

סלט מנגו קייצי
"חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, המתמחה בגידול ושיווק של אבוקדו ומנגו, מגישה לרגל פתיחת עונת המנגו בישראל מתכון לסלט קייצי, צבעוני וטעים של מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה. המתכון קל הכנה ומתאים לימי הקיץ החמים, לבילוי ולאירוח.
עונת מנגו נעימה וטעימה!
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 מנגו של "חקלאי גרנות"
6-8 עגבניות שרי
1/2 שקית עלי רוקט (75 גרם)
12 כדורי בייבי מוצרלה
2-3 שמן זית איכותי
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
קורט מלח לבן או שחור

אופן ההכנה:
1. חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים.
2. בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי.
3. מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו /או פלפל צ׳ילי.
4. מערבבים ומגישים מיד.

לפרטים נוספים: מירב בורמד 050-6656256 E-mail: [email protected]

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן