צילום: יחצ קוקי

כל מי שחיפש את שקיות הצלייה של המותג 'קוקי', ישמח לגלות שהן חוזרות למדף אחרי תקופה ארוכה שבה היו מצרך מבוקש.

שקית הצלייה של קוקי נוחות וקלות לאפייה ובישול, לשימוש יום יומי, ואף מקצרות את זמן העשייה. שקית קוקי היא העוזר האולטימטיבי במטבח, מונעת לכלוך ומבטיחה מקסימום עסיסיות וטעם למנות בשר שונות, עופות, דגים ואפילו ירקות. השקית מאפשרת לבשל או לאפות את המזון מהר יותר, ועם פחות שמן.

שקית הצלייה של קוקי אוגרת את מיצי המזון בשקית ושומרת על כל הטעמים כך שהתוצאה היא תבשיל טעים, עסיסי ומהיר הכנה. והבונוס – תבנית נקייה!

כל מה שצריך לעשות זה להכניס את המרכיבים והתבלינים לתוך השקית, לסגור היטב ולהניח בתבנית, לחורר עם מזלג ולהכניס לתנור. השקיות של קוקי מיועדות גם לשימוש בטיחותי ופשוט: להכניס את העוף/ הדג וכו', להוסיף תבלינים, לערבב ולהכניס יחד איתם את התבשיל.

שקית קוקי היא העוזר האולטימטיבי במטבח. היא מונעת לכלוך ומבטיחה מקסימום עסיסיות וטעם למנות בשר שונות, עופות, דגים ואפילו ירקות.

מחיר מארז שקית צלייה של קוקי: 11.90 ש"ח- 18.90 ₪
(לפי אפליקציית CHEAP)

ניתן להשיג ברשתות המזון והשיווק

צילום: יחצ קוקי

מתכון להכנת תפוחי אדמה בסגנון ניו אורלינס ב-5 שלבים

לרגל ההשקה החדשה מומחי המזון של המותג קוקי מציעים מתכון קל, שכל אחד יכול להכין בבית בעזרת שקית הצלייה של קוקי, להכנת מנת דגל: תפוחי אדמה בסגנון ניו אורלינס ב-5 שלבים.

במתכון זה – תבלין אחד עושה את המנה – קייג’ן, תערובת פיקנטית של פלפלים. ניתן להשתמש בתפוחי האדמה בקליפתם.

החומרים:
3-4 תפוחי אדמה
2 כפות שמן זית
מלח
3 כפות (לפחות) תבלין קייג’ן

אופן ההכנה:

1 . מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 . קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים או לפרוסות צ’יפס עבות ומכניסים לשקית “קוקי”.
4 . מוסיפים שמן זית, מלח וקייג’ן (בנדיבות) – סוגרים את השקית, ומנערים עד שכל תפוחי האדמה נצבעים באדום.
5. מחוררים באמצעות קיסם או מזלג כמה חורים זעירים ומכניסים לתנור ל-45 דקות.

בתיאבון !

 

צילום: יחצ קוקי

לפרטים נוספים: אילנה בר – דניאלה רייבנבך תקשורת: 03-6360000

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן