קרדיט צילום: יחצ

על דבר אחד אי אפשר להתווכח: כל המשפחה אוהבת פיצה, וכמה שיותר ממנה- יותר טוב. לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

מרק פיצה
חומרים:

3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות

100 גרם רסק עגבניות

פלפל אדום קצוץ

1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה

כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1.5 כוסות מים

חופן בזיליקום קצוץ

מעט אורגנו קצוץ

שמן זית

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים

.2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

.3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב

. 4 מביאים לרתיחה

.5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים

6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן