צילום יחצ

לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.

את גרסאת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, שחושפת מתכון מיוחד, טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית.

מצרכים:
כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית אפיה
רבע כפית מלח
2 ביצים
100 גר חמאה
חצי כפית מחית וניל
50 גר משמש חתוך לקוביות
50 גר תאנים חתוכים
50 גר חמוציות
100 גר שקדים טבעיים

אופן ההכנה:
• לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים
• להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים
• ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק
• לקרר ולחתוך לבסקוטים
• לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ב 150 מעלות במשך 10 דק

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן