צילום: אולגה טוכשר

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לאוכל מנחם וטעים לכל המשפחה: פנקייק תפוחים. המתכון פשוט וקל להכנה, ניתן להכין יחד עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית מהנה ולהגיש כארוחת בוקר או ערב לצד פירות טריים. בתיאבון!
מצרכים (לכ- 10 יחידות):
2 כוסות קמח (280 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
1/4 כוס שמן או חמאה מומסת
1 כוס מיץ תפוחים של "פרימור"
3/4 כוס חלב / חלב צמחי
2-3 כפות סוכר
קורט מלח
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
2 ביצים
מעט שמן לטיגון
להגשה: סירופ מייפל / דבש / ריבה / ממרח שוקולד / חמאת בוטנים / פיסטוק קצוץ / פרוסות תפוחים

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבלילה: בקערה טורפים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
2. מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק, יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת ומטגנים על להבה בינונית להזהבה יפה. הופכים בעדינות לצד השני וממשיכים לטגן להזהבה יפה. עורמים את הפנקייקים המוכנים בצלחת.
3. מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל או תוספות אחרות לפי הטעם, ומפזרים מעל פיסטוק ופרוסות תפוחים.

 

צילום: עמית שטראוס

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן