צילום: יחסי ציבור לימור כרסנטי

מסעדת מנגל החיפאית מציבה רף חדש בחוויית בילוי קולינרית, שמשלבת תאוות בשרים עם אווירה נעימה ותוססת בצהרי היום, במיוחד אם מדברים על ימי שישי. אז מה חדש שם? קבלו עדכון עסיסי…

מסעדת הברביקיו החיפאית ״מנגל״ המציעה שפע בשרים על הגריל ומנות מהמטבח הים תיכוני, מכניסה תפריט עסקי הכולל 2 שיפודים לבחירה (כבד/ קבב/ פרגית/ כנפיים/ מרגז/ שקדי עגל/ שישליק כבש/ חזה עוף/ מעורב ירושלמי) עם תוספת חמה לבחירה (תפו״א/ צ׳יפס/ אורז/ כרובית/ חציל) וכן סט של לא פחות מ-9 סלטים ומטבלים, ביניהם: כרוב לבן וסגול, פלפלים קלויים, חומוס, סחוג, חציל מטוגן, כרובית בטחינה ועוד.
מחיר העסקית- 89 ש״ח בלבד, בין הימים א-ו שעות 12:00-17:00
בנוסף משיקה המסעדה קונספט חדש המוגש בימי שישי בין השעות 12:00-17:00- מנת השניצל חלה- כריך חלה מלאכת יד, ממולאת בשכבות ירקות, שניצל מטוגן וכמובן מגוון רטבים ותיבולים כמיטב המסורת המרוקאית, כגון מטבוחה, חצילים ועוד

צילום: יחסי ציבור לימור כרסנטי

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן