צילום: הדס ניצן

חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל והמשווקת של פירות וירקות לרשתות המזון, מגישה לרגל ל"ג בעומר מתכון מקורי ומיוחד בשילוב הפרי הירוק: תפוח אדמה ממולא אבוקדו. המתכון פשוט וקל הכנה, טבעוני, ניתן להכינו עם כל סוגי תפוחי האדמה והאבוקדו, ויכול להתאים כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.
ל"ג בעומר שמח!
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 תפוח אדמה בגודל גדול
1/2 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כף שמן זית
קורט מלח גס
לקישוט: גבעול רוזמרין דק

אופן ההכנה:
1. פורסים תפוח אדמה דק דק, תוך כדי השארת ס״מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו.
2. מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.
3. אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.
4. פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.
5. ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן