צילום: אפיק גבאי

רשת הבוטיק מוצ׳ה וחברת הפודטק הישראלית רידיפיין מיט מציגות פופ אפ ׳רידיפיינינג פיצה׳. קולקציית פיצות קייציות עם בשר- חדש ובמהדורה מוגבלת למשך כל חודש אוגוסט וספטמבר.  

 

ברשת הסטריט פוד האיטלקית- מוצ׳ה, יציעו שלוש פיצות המשלבות בשר-חדש* של חברת הפודטק הישראלית רידפיין מיט. פיצות בתוספת בשרים שונים ידועות בכל העולם. עתה שילוב זה יוגש בארץ וכך אוכלי הכשרות יוכלו להתנסות לראשונה משילוב של גבינה עם בשר חדש שאינו מכיל רכיבים מהחי. רשת מוצ׳ה וחברת רידיפיין מיט החליטו להרים את הכפפה ולתת לקהל חוויה חדשה, בשרית ועשירה המותאמת לכולם- צמחונים, קרניבורים, שומרי כשרות וכל מי שרוצה להתנסות בטעמים חדשים ומקוריים.

שף הרשת גיל כהן יצר פיצות חדשות המתבססות על בצק אוורירי המורכב מחמצת ונאפה בתנור למשך מספר דקות, הן מגיחות קריספיות ולוהטות. בכל פיצה שידך מגוון חומרי גלם טריים ומקוריים: אננס טרי!, ספגטי של זוקיני, עגבניות תמר, כרישה מקורמלת, רטבים וגבינות איכותיות. גולת הכותרת היא שילוב בשר-חדש של רידפיין מיט שיוגש בטכניקה שונה על כל פיצה: פפרוני פיקנטי, תבשיל בולונז מהביל וסלייסים של נקניקיות מרגז בטעמים מקומיים ובינלאומיים שיוגשו בכל אחד מששת סניפי הרשת, בישיבה במקום, משלוחים ואיסוף עצמי.

תפריט הפיצות:

  • פיצת הוואי: רוטב עגבניות, מוצרלה, נקניק פפרוני רידיפיין, אננס טרי, עירית וצ'ילי ירוק-82 ₪
  • פיצה רומאית: רוטב שמנת, נקניקיית רידיפיין, בצל חום, "ספגטי" זוקיני ומוצרלה טרייה-79 ₪
  • פיצה אמיליה & רומאנה: רוטב עגבניות שמנת, תבשיל בשר-חדש* טחון, עגבניות תמר לחות, כרישה צלויה ובזיליקום-77 ₪

 

*בשר-חדש: אינו מכיל רכיבים מן החי

קיימת אפשרות להחליף את הגבינה בגבינה טבעונית.

 

הפופ אפ יוגש בסניפי רשת מוצ'ה- תל אביב, רמת גן, כפר סבא, נתניה, פתח תקווה וראשון לציון.

 

אודות REDEFINE MEAT חברת הפוד-טק הישראלית, רידיפיין מיט (Redefine Meat), חוללה מהפכה עולמית עת השיקה את נתחי פלאנק בשר-חדש המבוססים על רכיבים מן מהצומח בלבד וסדרת מוצרי 'בשר-חדש' טחון הכוללת המבורגר פרימיום, קבב 'טלה', נקניקיה, בשר טחון. מוצרי רידיפיין מיט פותחו באמצעות מגוון טכנולוגיות מתקדמות וחדשניות (המוגנות ב-10 פטנטים) בהן גם הדפסה תלת מימדית ליצירת מרקם, טעם והתנהגות בישול הזהה לבשר מן החי. החברה עובדת במאות מסעדות , קצביות ומעדניות בישראל וברחבי אירופה (ברלין, אמסטרדם, לונדון) וממשיכה להגדיל את פעילותה ולהתרחב.

 

אודות MUCHAרשת מוצ'ה נפתחה ברחוב אבן גבירול בתל אביב בנובמבר 2018 מאז התרחבו ונפתחו עוד חמישה סניפים- רמת גן, נתניה, כפר סבא ופתח תקווה. כשהאחרון נפתח השנה בראשון לציון. הרשת מגישה בכל אחד מסניפיה סטריט פוד איטלקי עדכני- פיצות, סלטים ופסטות טריות ואין ספור חומרי גלם טריים ותוספות שונות שניתן לשים על כל אחת מהמנות. הפיצה במוצ'ה מבוססות על בצק נפוליטני מיוחד המורכב ממחמצת והן נאפות בתנור איטלקי לוהט. על הבצק ניתן לבחור ממגוון פיצות מומלצות מהתפריט עם שילובים מפתיעים. בנוסף ניתן לבחור מעשרות תוספות הכוללות את כל מה שרק חולמים. הפיצות מוגשות מבצק קלאסי איטלקי או מבצק ללא גלוטן. התפריט של מוצ׳ה מוגש בכל אחד מסניפיה בהם אפשר לשבת, להזמין ולאכול במקום בליווי חווית הסטריט פוד האיטלקית לצד בירות, יין ואלכוהול. כמו כן ניתן להזמין במשלוחים עד הבית ולהנות מחוויה ביתית עדכנית.

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן