גלעד שטרן ודוד אליהו חיים ונושמים בשר הרבה מאוד שנים, לפני כ-4 שנים חברו השניים, הקימו את meat time (“מיט טיים“) וחרטו על דגלם להגיש לקהל את התשוקה לבשר בכל מנה שיוצאת מהמטבח.
כעת, מביאים השניים את הידע הקולינרי שלהם וההצלחה ללב שוק מחנה יהודה, למסעדה שמאפשרת להם להציע לקהל הלקוחות חוויות בשרים איכותית ברמות הגבוהות ביותר בישראל. שטרן ואליהו: ״מיט טיים במחנה יהודה, תתאים לכולם, מארוחה זוגית, דרך אירועי חברה ועד לאירועים משפחתיים עד 40 סועדים.״
וכעת לאחר תקופת הרצה, מסעדת "מיט טיים" פתחה את שעריה בשוק מחנה יהודה והציגה תפריט עשיר ומגוון ללקוחות. לצד 15 סוגי הסלטים שתקבלו במקום, תמצאו בתפריט בין השאר את המנות הבאות: שיפודי אנטריקוט מיושנים, מעורב ירושלמי, שיפודי פרגית, קבב ועוד.
בגזרת הסנדוויצ׳ים שיוצאים גם במסגרת משלוחים תמצאו את המנות הבאות: בורקס מיט טיים- מעורב ירושלמי אמיתי, עגבניה מיקס עלים ובצל סומק, כריך מינוט סטייק פילדלפיה – ג׳בטה, מינוט סטייק, עגבניה, מיקס עלים, חלפניו כבוש, בצל מטוגן, איולי חרדל ממרח עגבניות, ושום קונפי, כריך עוף מפורק – ג׳בטה, עוף קונפי ומפורק מוקפץ בברביקיו, טחינה לבנה ,סלסה ירוקה, עגבניה,עלי בייבי וקריספי בצל, קרואסון אסאדו -אסאדו מעושן עדין איולי כמהין עלים צעירים קריספי בצל ושום קונפי, וכן מנות אוכל רחוב דוגמת המבורגר אנטריקוט ולצמחוניים המבורגר פורטובלו.
לצד מנות אלו ניתן להזמין תוספות דוגמת קציצה, ביצת עין, בצל מטוגן, פורטובלו קריספי, בצל פטריות, אסאדו מפורק, קונפי שום, חזה אווז מעושן, כבד אווז ועוד.
כתובת: הערמונים 2, שוק מחנה יהודה
כשרות: רבנות ירושלים מהודרת