קרדיט צילום: נמרוד סנדרס

המותג הקולינרי מאסטר שף משיק לראשונה בישראל את "יום השניצל" שיחול ב  23 לפברואר ולרגל  חגיגות יום השניצל מציע המותג הקולינארי מאסטר שף   סדרת פירורי הלחם המונה ארבעה סוגים שונים ומגוונים הנאפים בסטנדרטים המחמירים והאיכותיים ביותר, במטרה ליצור ציפוי פריך ומושלם לשניצלים.

 

הסדרה כוללת: פירורי לחם מוזהבים – המעניקים קראנצ'יות לשניצל  בטיגון או באפיה. פירורי לחם מתובלים שילוב מנצח בין פרורי לחם עם שומשום, שום ועשבי תיבול. מעניקים ציפוי פריך עם טוויסט של תיבול ומתאימים גם לאפיה וגם לטיגון. פירורי פנקו – בסגנון פנקו יפני, פרורים גדולים יותר, קראנצ'יים ומוזהבים. מתאימים במיוחד להכנת שניצלים ומאכלים עם ציפוי אקסטרה פריך וסופגים פחות שומן בזמן הטיגון וציפוי נאגטס  הדרך הקלה והטעימה ביותר להכין נאגטס בבית! רק מוסיפים מים, מערבבים, טובלים ומטגנים. תערובת הנאגטס מתאימה לציפוי וטיגון מגוון גדול של מאכלים: עוף, בשר, דגים וטופו והיא נהדרת בתור טמפורה לירקות.

קרדיט צילום: נמרוד סנדרס

טווח מחירי פרורי הלחם:  6.90 שח – 12.90 שח

 

כשרות: פירורי לחם מוזהבים + פירורי לחם מתובלים + פירורי פנקו – בד"צ עדה חרדית

תערובת ציפוי נאגטס – בד"צ בית יוסף

 

 

ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק ברחבי הארץ

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן