צילום: דן פרץ

לרגל יום מילקשייק הוניל הבינלאומי שחל ב 20.6, מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון, מתוך הספר: "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים.

שייק דלעת וניל – מנה 1

רכיבים
3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
1 כף מדידה אבקת חלבון
40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
100 מ"ל מים
100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה
1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.

אופן הכנה
1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

ערכים תזונתיים למנה אחת:
חלב דל שומן – 249 קק"ל
חלבון – 22.1 גרם
פחמימה – 22.1 גרם
שומן – 4.5 גרם

*ללא תוספת הגשה

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן