קצת לפני תשעת הימים, החליטו במסעדת ׳צדקיהו׳ הירושלמית להשיק תפריט דגים, שבשלב ראשון יוגש כתפריט ספיישל בנוסף לתפריט הקיים ובשלב שני, יוכנס לתפריט העשיר והמגוון של המובד הירושלמי שפועל משנת 90 בבירה.
בתפריט תמצאו את המנות הבאות:
קריספי לברק מפורק: נתחי לברק מטוגנים סלט עלים פרש, עגבניות , פלפל חריף , טאסוס , שמנז ולימון, פיש אנד צ׳יפס: נתחי קוד בטמפורה, צ׳יפס, זסט לימון, מוגש לצד איולי שיפקה ואיולי לימון כבוש, קריספי פיש בורגר: נתחי קוד בטמפורה, גואקמולי, איולי ציפוטלה בצל סומק וכוסברה עלים, דג שלם: לברק אופציה בחירה – טיגון/על פחם, לצד תפוח אדמה מדורה וצ׳ימיצ׳ורי זעתר, שיפוד סלמון: רוטב אסייתי וסלט גינגר בצל ירוק וצ׳ילי אדום ודג דניס פתוח על פחם המוגש לצד צימיצורי עשבי תיבול ולימון.
מושיקו צדקיהו, מבעלי מסעדת ׳צדקיהו׳: ״מאז נוסדה מסעדת צדקיהו ועד היום, אנו קשובים ללקוחות שלנו וצרכיהם. לאורך השנים שמרנו על הבסיס המאפיין את המקום, ולצידו הוספנו שינויים שראינו בהם חיוניים, והכנסת תפריט דגים בעת הזו, זהו מהלך מתבקש ונחוץ. השקענו רבות בבניית תפריט שיתאים לחך הלקוחות שלנו ואני סמוך ובטוח שקלענו בבבחירת המנות ומרכיביהם.״
מסעדת צדקיהו, יד חרוצים 21, תלפיות, ירושלים