צילום פידאא דאו

חזרתם מחיפה, מכרמיאל, או מבילוי בכנרת ובא לכם ארוחה טובה, מהירה, שכל מרכיביה טריים והאירוח בא נעים במיוחד – אל תחפשו רחוק – קפצו למסעדת השף 'בורה בורה' בכניסה הצפונית לכפר ראמה (כביש 85)

את מסעדת בורה בורה הקימו יאמין ונג'וא יחד עם שותפם השף סאלח ארשיד, השלושה לקחו על עצמם משימה שכל סועד ייצא מדלת המסעדה כשעל פניו חיוך מאוזן לאוזן. לשם כך, עומל צוות המסעדה בדקדקנות על שירות אדיב במיוחד ויחס אישי לכל סועד/ת. נג׳וא, אשתו של יאמן מנהלת את צוות העובדים ומארחת את הסועדים ברוחב לב וחיוך כובש. השף, ארשיד, יוצא על בסיס קבוע מהמטבח ובאופן אישי מול עיניי הסועדים פורס את הבשרים המשובחים בחיתוך מיוחד ומגיש לשולחן.
בין מנות התפריט: עוף טמפורה ברוטב נבאלי, קבב חלבי עם צנוברים, טומוהוק אנגוס, סלמון ברוטב שום לימון, טאבולה, כנאפה ועוד מנות נהדרות.
בורה בורה – מסעדת שף, לא שגרתית, בה ניתן מקום של כבוד למטבח הערבי לצד תחכום ועושר טעמים, מנות מגוונות, בשרים איכותיים, תוצרת מקומית משובחת, שפע סלטים טריים וטעימים עם טוויסט.

המסעדה פתוחה כל ימות השבוע מלבד יום ראשון. מומלץ להזמין מקום לסוף השבוע ולחגים.

צילום פידאא דאו
צילום פידאא דאו
צילום פידאא דאו

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן