צילום- יח"צ לימור כרסנטי

שף הבשרים רונן ורה מנדב מתכון לקרפצ'יו בקר שיעשה לכם כיף בבטן.

קרפצ`יו בקר/ שף הבשרים רונן ורה

מצרכים:
400 גרם פילה בקר טרי ולא מיושן
4-5 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי איכותי
כ-30 מ"ל מיץ לימון
חצי כפית גרגירי חרדל
קורט מלח גס לפי הטעם
קורט פלפל שחור לפי הטעם

צילום- יח"צ לימור כרסנטי

אופן ההכנה:
פורסים דק את פילה הבקר נגד כיוון הסיבים בעזרת סכין חדה.
משטחים על צלחת הגשה.
מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון.
מפזרים מעל מעט גרגירי חרדל וטיפות של חומץ בלסמי.
מגישים מייד
בתיאבון!
השף רונן ורה

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן