צילום יחצ

מומחי המזון של מאצ'ה 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון ביתי להכנת מאצ'ה לאטה – המתאים לימי החורף הקרים. המשקה גם בריא וגם משלב  טוויסט מגניב ללאטה הקלאסית.

משקה הלאטה מבוסס על רכיב מרכזי שהוא תה המאצ'ה. העלים שלו מכילים כמות גדולה של כלורופיל וחומצות אמינו ומספקים ערכים גבוהים של ויטמין C, סלניום, כרום, אבץ ומגנזיום לגוף. המתכון מתאים גם לאירוח, מומלץ לשתות באופן קבוע מידי יום כוס מאצה,  טעים וקל להכנה!

מרכיבים להכנת מתכון מאצ'ה לאטה:

 חצי כפית אבקת תה מאצ'ה Heapwell

¼ כוס מים חמים

½ כוס חלב חם/חלב שקדים

  1. 1 כפית סוכר או דבש או כל ממתיק כלשהו

אופן הכנה:

  1. מוסיפים את אבקת המאצ'ה לכוס.
  2. מוסיפים מים חמים ומערבבים היטב כחצי דקה.
  3. מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף. (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).
  4. מוסיפים בנדיבות את החלב החם/חלב השקדים החם.
  5. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן