צילום: תפיקו הפקות

בימים של צורך באוכל חם ומנחם לכל המשפחה, מגישה חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מתכון קל הכנה, משפחתי וטעים של פריטטה עם תפוחי אדמה, ביצים ונקניק סלמי הרץ. הפריטטה עשירה ומשביעה, נקניק הסלמי משביח את טעמה והיא יכולה לשמש כארוחת צהריים או ערב קלילה לצד סלט רענן.
בתיאבון!
מצרכים (לכ- 2-3 מנות):
1/2 חבילת נקניק סלמי הרץ של מעדני יחיעם
3 ביצים גדולות
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 חבילת בצל ירוק קצוץ
קורט מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים מעט בנייר מגבת.
2. מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה. מוציאים לנייר סופג לאחר הטיגון ומקררים מעט.
3. בקערה מערבבים את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ והביצים. חותכים את נקניק הסלמי הרץ לקוביות ומוסיפים לבלילה.
4. מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים במחבת משני הצדדים עד שמוכן.

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן