פסטיבל היין הבינלאומי יערך זו הפעם החמישית ברציפות למשך יומיים החל מיום רביעי ה- 13 ליולי עד יום חמישי ה- 14 ליולי, בכיכר גבעון בתל-אביב. פסטיבל היין שפתוח לקהל הרחב, ללא תשלום, יכלול בין היתר: מבחר רחב של יינות, DJ והופעות חיות, חגיגת טעמים איטלקית ועושר קולינרי, כמו: מבחר גבינות איכותיות, עמדות גלידה ועוד.
גולת הכותרת בפסטיבל: מותג הפסטה הבינלאומי ברילה יציב ברחבי הפסטיבל עמדות שף איטלקי, למכירה, לטעימות של מבחר פסטות משובחות ברטבים שונים. כמו כן ברילה יקים עמדה במתחם ה- VIP, עם שף שיכין במקום מנות פסטה משובחות, ואיטלקיות, במגוון טעמים ורטבים: עגבניות, גבינות ועוד. במקום יימכרו כרטיסיות טעימות מסוגים שונים שיכללו גם קבלת כוס יין מזכוכית איתה יעברו בין דוכני היין והאוכל השונים. מכירת כרטיסיות במקום בלבד.
לדברי מור בן אליהו, מנהלת מותג ברילה: "כמו בבירות העולם גם בתל-אביב נערך פסטיבל יין בלב המטרופולין, אירוע חוויתי ויחיד מסוגו המשלב מסורת איטלקית עם קולינריה איטלקית לכן ברילה הוא המותג המתאים ביותר לאורחי הפסטיבל שיוכלו להנות מחוויה קולינארית, תרבותית, הכוללת טעימות שף איטלקי שיכין במקום ממגוון הפסטות הרחב של המותג. לדבריה: "הרעיון הוא להציע טעימות פסטה שיותאמו למגוון היינות המשובחים שיוצגו בפסיטיבל ומה יותר טוב מיין משובח לצד פסטה טובה."
הפסיבל יתקיים בימים רביעי וחמישי, 13/7-14/7 בין השעות 18:00-23:0, בככר גבעון, תל אביב.