בימים הלו מושק בגבעתיים מותג בריאות חדש ובועט – 'אלה ותמר'.
המקום החדש מציע מגוון רחב של מיצים טבעיים המופקים ב – Press Cold שיטה ייחודית
ומתקדמת השומרת על הערך התזונתי של הירקות והפירות ומאפשרת מגוון רחב של שילובים
ייחודיים. המיצים מופקים מהמרכיבים האיכותיים ביותר תוך שמירה על כמויות מדודות "על הגרם"
ודיוק בכל שלב בהכנה. בסיום הסחיטה המיץ נמזג לבקבוקים אישיים לנוחות מקסימלית ולנשיאה
קלה לכל מקום ומטרה. תפריט חלבי כשר.
על התפריט אחראי השף המולקולרי שחר דבח, אותו יצר בשיתוף תזונאית ונטורופת. שף שחר דבח מתמחה במטבח מולקולרי – פרוגרסיבי כבר 15 שנה ולאחרונה אף כבש את השופטים באודישן בלתי נשכח, בתוכנית ה'קינוח המושלם' בקשת 12 כשהגיש את הקינוח : ברולה מולקולרי- ברולה ללא ביצים וללא אפייה, ספרה של תות ושל בננה, עיגול שקוף של ג'ל לימון עם פירות טריים וקצף של תות. שף שחר דבח מלמד את התחום המולקולרי בארץ ובעולם ועבד במיטב המסעדות, ביניהן: מסה, שילה, באקפיקו, פושון ומסעדת נומה המחזיקה בשלושה כוכבי מישלן ונחשבה במשך שנים רבות למסעדה הטובה ביותר בעולם.
שף שחר דבח: "באלה ותמר הכל מבוסס על דיוק, על מחשבה עמוקה ועל הרצון שהתוצר הסופי
יהיה הכי מדויק שאפשר ופה נכנס הבישול המולקולרי שאני כ"כ אוהב. השילובים שאני רוקח
נותנים מענה לחולים, ספורטאים, הנגאובר, אנטי דלקתיים ועוד. בתוך כל מיץ יש לפחות 3 מרכיבים
אשר גורמים לגוף ולנפש להתנהג ולהרגיש אחרת".
בתפריט אפשר למצוא מגוון רחב של מאכלים ומשקאות מזינים ביניהם: ארוחות אסאי, נשנושים
בריאים, מרקים, סלטים בריאים, כריכים ועוד . בנוסף, מציע המקום תוכניות ניקוי המבוססות על
תערובות מיצים שנרקחו ע“י השף בשיתוף תזונאית ונטורופת.
מאחורי המיזם עומד נתי אלטיט הבעלים של הרשת האסיאתית "ריבר", אשר הוקמה בשנת 2000 ומונה כיום 15 סניפים: "אנחנו משיקים את הבייבי החדש מתוך רצון להביא רוח של מהפכנות ובריאות לקולינריה המקומית וכדי לייצר רגעים קטנים של אושר בהם פוגשים טעם אהוב ומוכר בהגשה חדשה".
בתפריט ניתן למצוא: שילובי מיצים בכבישה קרה/סחיטה הידראולית המשמרת את רוב הערכים התזונתיים ונותנת מענה למגוון בעיות יומיומיות שאנחנו מתמודדים איתם.
בנוסף לכל מיץ יש ערך מוסף פרט לטעם לדוגמא:
CELERY FOR MEMORY המורכב משילוב של תפוח ירוק, לימון זרעי בזיליקום עשב חיטה וספירולינה. מיץ זה מסייע בחיזוק מערכת החיסון, אנטי דלקתי ואפילו מוריד לחץ דם ;
CLEOPATRA המורכב מסלק, גזר, תפוח, גינגר וענבים. מיץ זה נותן אנרגיה, טוב לראייה ומפחית דלקות ; NIRVANA המורכב מחמאת שקדים, קינמון, תמר, אגוזי מלך, פלפל לבן וג'נג'ר. סמודי זה מסייע בהפחתת גזים, הורדת כולסטרול, עוזר להתאוששות אחרי אימון וחלק עיקרי בניקוי רעלים.
מגוון רחב של סלטים וכריכים:
לחמנית כוסמין, חרדל, ריבת ענבים ביתית, גאודה בצל מוחמץ וירוקים
בייגל לבן עם טריפל גבינה, שום מוחמץ, ממרח עגבניות וזיתים בזיליקום, וחמאה
לחם דגנים מלא עם אריסה, מניפת אבוקדו, בצל סגול מוחמץ, מיקרו עלים, פלפל אדום חריף
בגט מלא עם צ'אטני תאנים, פוקורינו, ארטישוק אל ה רומנה, מיקס חסות ועוד..
סלט אלה ותמר סלקים אפויים, ברוקולי חלוט, עשבי תיבול, גבינת פטה של עברי, אגוזי מלך ופלפל אדום חריף ; ניו סטייל קפרזה מוצרלה, בזיליקום, תאסוס, שרי צבעוני וקוויאר אוכמניות בלסמי ;
סלט קיסר לבבות חסה וחסה לליק, קרוטונים, ארטישוק, אספרגוס ושעועית ירוקה חלוטים ורוטב קיסר ועוד..
בנוסף ניתן להזמין, מגשי פירות, מכשי ירקות וגבינות. מגוון סוגי אסאי בול, פודינג צ'יה, מים בטעמים, מרקים, פירות פרמיום במשקל הביתה ועוד..
אלה ותמר
רחוב שינקין 49, גבעתיים
שעות פעילות: ראשון – חמישי 08:00-21:00, שישי 08:00-15:00