קרדיט צילום: יח"צ

לרגל יום המשפחה הקרב ובא, תמר ידין, דיאטנית קלינית יועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון קליל טעים ובריא שהורים וילדים יכולים להכין יחד ולזכות בזמן איכות ובארוחה מזינה שכולם אוהבים: מאפינס בריאות עם כרובית, קישואים וברוקולי.

 

מצרכים (6 מנות)

  • שקית לקט כרובית וברוקולי קפואים
  • קישוא אחד
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח (ניתן להשתמש גם בקמח שקדים, לרגישים לגלוטן או בקמח מחיטה מלאה)
  • גביע קוטג' 5%
  • כף גבינה בולגרית 5%
  • כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה:

  1. להרתיח את לקט הירקות הקפוא, עד שהירקות מתרככים וניתן למעוך אותם במזלג
  2. כשהירקות לקראת התרככות מלאה, הוסיפו את הקישוא לסיר, עד שגם הוא יתרכך
  3. לצנן את הירקות ואז למעוך אותם במזלג
  4. לערבב בקערה את שאר הרכיבים
  5. להוסיף את הירקות המעוכים והמצוננים לקערה ולערבב הכל יחד
  6. לשמן עם ספריי שמן תבניות מאפינס ולהעביר את הבלילה לתבנית
  7. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות

 

ערכים תזונתיים למנה:

קלוריות: 54 קק"ל

חלבון: 4 גר'

פחמימה: 4 גר'

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן