מטבח דרוזי כשר ואותנטי בפיקוח ארגון צהר בדליית אל כרמל בביתם של וואג'י ואמירה בסייס
מהיום כולם יכולים ליהנות מחוויית אירוח מסורתית ביתית בפיקוח ארגון צהר ובהכשר מלא.
בשיתוף עם משפחת בסייס שהיא גם המשפחה המארחת בדליית איל כרמל, הקים ארגון צהר מערך פיקוח שלם, כך שניתן לערוך ארוחות וסדנאות בישול שכולם יכולים ליהנות מהן.
יהודה זיידמן מנכ"ל כשרות צהר: "אנחנו מעניקים לעוד ועוד מסעדות, מלונות, מוסדות קולינריים בארץ תעודת פיקוח בהשגחת ארגון צהר וזוכים לאמון מהציבור ומהמסעדנים. באמצעות גלילEAT אנחנו שואפים לחשוף את נפלאות הגליל לקהלים נוספים, במיוחד לאלו שהכשרות חשובה להם".
פול ניירנס הקים את גלילEAT לפני עשור במטרה להראות לעולם את נפלאות המטבח הגלילי. גלילEAT מציע מגוון רכב של פעילות המבוססת על חוויות אותנטיות מקומיות, והיום היא המובילה בצפון בכל הקשור לתיירות קולינרית. הפעילות כוללת סדנאות בישול גלילי, אירוח ביתי, וסיורים קולינריים. בסדנת בישול, נכנסים לבית של משפחה מארחת ולומדים לבשל את האוכל הגלילי המסורתי, יושבים סביב השולחן ואוכלים יחד את כל התבשילים.
הקשר עם גורמים באזור מאפשרים פעילות עונתית מיוחדת, כמו מסיק זיתים, עישון פריקה, ליקוט עשבי חורף וארוחות אפטאר ברמדאן.
עם תעודת הצטיינות של טריפאדווייזר 5 שנים ברצף, גליל EAT מובילה את תחום התיירות הקולינרית בצפון. החברה צמחה וגדלה, ועוד משפחות מארחות מצאו את פרנסתן.