קרדיט צילום: גל זהבי

לרגל יום הפיצה הבינלאומי, הבראסרי האיטלקי בר איטליה מנתניה מעדכנת את התפריט עם מבחר מנות פיצה מיוחדות שמתווספות למנות הדגל של המסעדה ותאפשר לסועדים לגלות ולהכיר כמה טעמים שונים.

הפיצות מיוצרות בעבודת יד כאשר בצק הפיצה הינו בצק איטלקי מקורי העובר טיפול מסור וקפדני של טפיחה איטית במשך 3 ימים. בבר איטליה עמדת פיציולו מוגבהת על במה המדומה לעמדת דיג'י ונותנת תחושה של הופעה תמידית, הטאבון פתוח ומפיץ ניחוחות מעוררי תיאבון לכל עבר.

בין המנות החדשות לכבוד היום הפיצה:

קציטורי רוטב עגבניות פיקנטי, פרובלונה, תפוח אדמה , סלמי, שום, צ’ילי ובצל מושחם 84 ₪

פיסטאצ׳יו קרם פקורינו, פרמז׳ן, בצל סגול, אורגנו ופיסטוקים 78 ₪

גמברטו שרי צהוב, מוצרלה, לימון כבוש, צלפים, זוקיני, שרימפס וצ׳ילי 86 ₪

*התפריט יהיה זמין ביום חמישי 9.2.2023.

קרדיט צילום: גל זהבי

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן