קרדיט דוד מויאל

המסעדות פומו ובר איטליה חוגגות את יום הפסטה הבינלאומי עם מנות ספיישל, יין איטלקי וקוקטיילים משובחים

לרגל יום הפסטה הבינלאומי ב 25.10, השף שחר ברנע (בר איטליה ופומו) יצר מגוון מנות ספיישל ומנות פסטה מיוחדות, מוקפדות איכותיות וטריות לפי אופן ההכנה המסורתי כמו באיטליה בעבודת יד. המנות מתווספות למנות הדגל של המסעדות ויוגשו במהלך השבוע.
בנוסף, יוצעו מגוון רחב של יינות איטלקיים, קוקטיילים ומוסיקה משובחת.
לדוגמא: במנות הראשונות, רביולו תירס ביצה, אספרגוס, רוטב חמאת מרווה 68 ₪ ; בעיקריות, ניוקי קצבים סינטה, שקדי עגל, רוטב, פטריות מלך היער 112 ₪ ועוד..
השף קונדיטור רז עזר רקח קינוח ספיישל, מון בלאן ספגטי ברוטב ערמונים ווניל, קולי קסיס, מרווה מטוגנת ושלג של מרנג 52 ₪
המנות ישתלבו לצד מנות הדגל האהובות של המסעדה, בין מנות הפסטה המובחרות: פטוצ'יני כמהין חמאה, מחית כמהין ופרמז'ן 84 ₪ ; טורטליני גבינות ריקוטה, תרד, פקורינו רומאנו ברוטב חמאת עגבניות ואורגנו 86 ₪ ; ניוקי די קסטניה ניוקי ריקוטה, מחית כמהין, ערמונים, פורצ'יני, פורטובלו, צ'ינזאנו ושמנת 84 ₪ ; ארטישוק אליו א אוליו מפלדיני, עגבניות שמש, שום קונפי, אספרגוס, זיתי קלמטה וצ'ילי 84 ₪ ועוד..

קרדיט גל זהבי

קבלו מתכון מופלא:

מתכון פסטה ציידים – ריגטוני, פילה בקר, פנצ'טה, פטריות, עגבניות, דמי גלאס ופרמז'ן

מספר סועדים – 1
מצרכים :
100 גר קוביות פילה בקר
חצי כפית שום כתוש
1 פטריית פורטבלו פרוס במידה והיא גדולה או 2 קטנות
15 גר פטריות פורצ'יני
3 עגבניות שרי
20 גר חמאה
3 עלי בזיליקום
30 גר ציר בקר
מלח פלפל לפי הטעם
200 גר פסטה ריגטוני מבושלת.
סוגרים עם קולפניות פרמז'נו רג'יאנו
אופן ההכנה :
מטגנים במחבת עם שמן זית את הפטריות עד השחמה, כשהמחבת חמה מוסיפים את העגבניות ונותנים להם צריבה קצרה בחום גבוה, מוסיפים את הבשר, ממליחים ומפלפלים, שמים את הבזיליקום והחמאה, מכניסים את הפסטה, מערבבים הכל (חשוב לגרד את מה שנדבק למחבת, זה כל הטעם) מוסיפים את הציר בקר, מבשלים עוד כדקה על חום גבוה עד שיש כמות מינימלית של נוזלים ומצלחתים.
בסגירה מפזרים קולפניות של פרמז'ן מלמעלה.

בתאבון!

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן