לרגל יום העצמאות של ארה"ב החליטו ב -TERRACE , בר הקיץ של מלון וולדורף אסטוריה, שנפתח מחדש לפני מספר ימים, להצדיע למטבח האמריקאי ולהגיש במשך שבוע שלם מנות אמריקאיות מובהקות. מלון וולדורף אסטוריה הוא מלון היוקרה של רשת מלונות הילטון האמריקאית אי לכך החליט שף איציק מזרחי ברק, השף הראשי של וולדורף אסטוריה, להגיש בשבוע בו יחגגו האמריקאים את עצמאותם, בין התאריכים 2-6 ביולי, בנוסף לתפריט של המקום גם מגוון מנות אמריקאיות מובחרות וכיאה לוולדורף אסטוריה מדובר בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
מה בתפריט המיוחד: כנפיים צלויות ברוטב ברביקיו וסלט קולסלואו (75 ש"ח), המבורגר מנתח אונטריב ביצת עין וצ'יפס ביתי (85 ש"ח), המבורגר מנתח אונטריב, טבעת בצל וצ'יפס ביתי (85 ש"ח), רובן סנדוויץ', כריך פסטרמי בכבישה ביתית עם איולי חרדל וכרוב כבוש על לחם כפרי (75 ש"ח) וספייריבס טלה ברוטב ברביקיו תפוח אדמה מדורה (95 ש"ח).
מה בתפריט הרגיל: סלט עלי חסה פריכים פלחי תפוז, שקדים, ענבים, ויניגרט הדרים – 55 ₪, סלט עדשים ירוקות חם – ירוקות שורש, קולורבי צלוי – 65 ₪, פרחי כרובית בטמפורה – לאבנה שקדים – 55 ₪, סביח בפיתה – חציל מטוגן, עמבה, טחינה, ביצה קשה, מלפפון, עגבניה – 55 ₪ סלט עדשים ירוקות חם – ירקות שורש, קולורבי צלוי – 65 ₪ קובנייה דג ים – בורגול, עשבי תיבול, לימון כבוש – 55 ₪ סיגר דג ים – עשבי תיבול, גספצ'ו חריף – 55 ₪ פולנטה אפויה – פטריות שמפניון, בשר עגל מפורק ברוטב דמי גלאס – 65 ₪, קובנייה דג ים – בורגול, עשבי תיבול, לימון כבוש – 55 ₪, פילה דניס על הפלאנצ'ה – בורגול, הרבה ירוקים, ארטישוק ירושלמי – 75 ₪, מעורב ירושלמי – מוקפץ על הפלנצ'ה מוגש עם קריספי לאפה וחמוצים – 65 ₪, מסחאן פרגית במרינדה – טנדורי מסאלה, קריספי לאפה, בצל וסומק – 75 ₪, קישוא ובצל במילוי עגל ואורז – 65 ₪, פולנטה אפויה – פטריות שמפניון, בשר עגל מפורק ברוטב דמי גלאס – 65 ₪, קבב בקר – אריסה, טחינה, ירקות צלויים, לימון כבוש – 75 ₪, סטייק אנטריקוט – פרוס דק על הפלאנצ'ה, איולי שום, תפוח אדמה קריספי – 95 ₪, צלעות בייבי טלה על הגריל – בצל במילוי בשר טלה ובורגול – 105 ₪, בסבוסה – עוגת סולת מסורתית עם סילאן ופיסטוקים קלויים – 50 ₪, בראוניז שוקולד – עוגת שוקולד עם מוס שוקולד ופרלינה ביתי – 50 ₪.
לצד התפריט יוגשו קוקטיילים מיוחדים, שנרקחו יחד עם מזקקת ת'ינקרס המקומית. כמו: ירושלים של זהב – הוואנה קלאב 7 שנים, סירופ מייפל, אנגוסטורה ביטרס, קינמון מעושן- 95 ₪ צ'אי אולד פאשנד – בורבון ת'ינקרס, סירופ צ'אי-מייפל, סירופ שקדים, ביטר אנגוסטורה – 95 ₪ סאוור – אמרטו דיסארונו, צ'רי הירינג, מחית דובדבנים, מיץ לימון – 55 ₪ מיול אוכמניות – וודקה ת'ינקרס, סירופ אוכמניות, מיץ לימון, ג'ינג'ר ביר – 65 ₪, ג'ינג'ר פיבר- וודקה טינקרס, סיידר תפוחים, סירופ אגוזי לוז, סירופ אפרסקים, מיץ לימון, ג'ינג'ר טרי – 70 ₪
THE TERRACE, בר הקיץ ממוקם בטרסה בקומה הרביעית במלון ומציע חווית בילוי לילי מול נוף ירושלמי אורבני במיטבו. המנות המוגשות עשויות תוך הקפדה על איכות חומרי הגלם המקומיים וטריותם, המשקפים את ידו ומטבחו של השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק. מחיר המנות בין 50 ₪ ועד 105 ₪.
הבר מעוצב בסגנון ים תיכוני עם עצי זית פרחים ועציצים, רצפת דק וריהוט גן אקסלוסיבי תוך מחשבה על הפרטים הקטנים. התאורה הייחודית מעניקה לאורחים במקום אווירה הרמונית מושלמת. המטבח והבר פתוחים ומשקיפים אל הסועדים כך שהשהייה במקום הופכת לחוויה קולינארית עשירה ובלתי נשכחת תחת שמי העיר ירושלים.
לחובבי הסיגרים מחכה תפריט סיגרים יוקרתי לבחירה בבר.
פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00.
המטבח פתוח עד 22:30. במלון חנייה חינם לשעתיים לסועדים.
THE TERRACE, מלון וולדורף אסטוריה – גרשון אגרון 26, ירושלים.
שעות פעילות: ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00, כשר רבנות ירושלים – כל המוצרים מהדרין.