צילום: דן פרץ

לרגל טו באב, המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי מפתה שאפשר ורצוי לאכול בשניים. חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים":

 

סופלה שוקולד

מנה 1

 

רכיבים:

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
  2. מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
  4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

ערכים תזונתיים למנה אחת:

  קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
חלב דל שומן 324 30.9 21.8 11.4

 

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן