מסעדת פסאדור והשף עמית קיטאי מארחים את מאסטר הבשר, השף טל דרליצ’מן, לערב קרניבורי יוצא דופן שכולו נתחים משובחים, טכניקות צלייה מתקדמות וטעמים בלתי נשכחים.
במהלך הערב יהנו הסועדים מחוויה קולינרית עילאית עם מבחר נתחים מיוחדים שלא רואים בכל יום, המוגשים בשלל סגנונות ובטעמים מרהיבים. לצד הארוחה, השפים יחשפו את סודות הצלייה והעישון, יספרו על מקור הנתחים ויחלקו מהידע הרחב שלהם על אומנות הבשר.

10 מנות בשר ייחודיות, ביניהן:
טטאקי שייטל – צרובים בברביקיו מתובל, מוגש עם פרחי מאכל ; טרטר פילה מרלן – מוגש בתיבול הבית עם מגוון ירקות ; ברווז שלם מפורק – לצד לחם נאן, צ’ילי חריף, פינגר ליים, אייסברג, בזיל, דבש מתובל ולימון ; חזה אווז מחורץ על שיפודים – מוגש על מצע סלט תרד עם רוטב יין חם ; דנבר מינוט – נצרב על ידי הלקוח בשולחן בשומן אווז, לצד רוטב הבנרו דבש וחרדל ; תבשיל זנב שור מפורק – מוגש בתוך כוסות עם מזרק חלמון וקרוסטיני ; כתפי כבש מעושנות – מפורקות במרינדת דבש, לימון, נענע יבשה וטרייה, מוגשות על אורז טנזיה עם ריבת הבנרו; פיקניה ממולאת חלקי פנים – לצד ירקות בתחמיץ ; אנטרקוט על העצם – חתוך לשיפודים ונצרב על גחלים, לצד חסות מהגריל בשום ולימון ; סלופי ג'ו מוגש על לחוח קריספי.
לצד הבשר תוספות מיוחדות:
ירקות שורש צלויים בבלסמי מצומצם ; סלט ירק קצוץ עם פיסטוק קלוי, גרגרי רימון וקיווי מיובש; סלט עגבניות חריף עם נענע ; צ'ימיצ'ורי אננס ופוקאצ'ה
מחיר לסועד: 380 ₪ כולל 10 מנות בשר, תוספות, שתייה חופשית (שתיה קלה, בירה, יין) , קינוח וסדנה
תאריך: 31.3.2025 יום שני |שעות: 18:30 ו- 21:30 |מיקום: פסאדור, יגאל אלון 94, תל אביב

אודות השף טל דרליצ’מן – מאסטר הבשר
כשהגריל מדבר, טל דרליצ’מן מקשיב. פיטמאסטר מומחה לצלייה ולעישון, שמביא את חוויית הבשר לרמה חדשה עם נתחים מובחרים, שליטה מוחלטת באש ותשוקה לבשר איכותי. מה שהתחיל בסדנאות בשר קטנות הפך לאחד הקייטרינגים הבשריים המובילים בארץ.
כבר שנים שדרליצ’מן מעביר חוויות קולינריות שלא דומות לשום דבר אחר. הוא שולט בטכניקות עישון מסורתיות ומודרניות, מחפש את הנתחים המובחרים ביותר ומשלב בין טעמים עמוקים ומרקמים מושלמים. האירועים שלו הם לא רק ארוחות – אלא מופעי בשר אמיתיים, בהם כל שלב בהכנה הופך לחוויה בפני עצמה.