צילום: יחצ ריו מרה

בימי  הקיץ החמים, שלא מתחשק להדליק תנור או לבלות זמן רב במטבח, יש עבורכם מתכון להכנת רולים קרים של מלפפון במילוי טונה, של מותג הטונה ריו מרה.

הרול משלב בין פריכות טבעית של מלפפון טרי, לבין מילוי עשיר בטונה עם טאץ' של שמן זית, ויוגורט מרענן. מנה זו מושלמת לאירועים בקיץ, לאירוח, או לארוחת קיץ משפחתית. ניתן להגיש אותה כמנה ראשונה או כנשנוש קליל ובריא, וכל זאת תוך הכנה של מספר דקות בלבד!

ריו מרה נתחי טונה בהירה בשמן זית צילום יחצ

רכיבים:

– 3 קופסאות טונה Rio Mare בשמן זית (80 גרם כל אחת)

– 100 גרם יוגורט יווני

– 2 מלפפונים

– שמן זית כתית מעולה

– מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1.פורסים את המלפפונים לרצועות דקות בעזרת מנדולינה או קולפן. מפזרים מעט מלח ומניחים בצד לסינון נוזלים, ולאחר מכן מייבשים היטב.

2.מסננים את הטונה ומפוררים אותה לקערה.

3.מורחים שכבה דקה של יוגורט על כל רצועת מלפפון, מוסיפים טונה ומגלגלים לרול הדוק.

4.מקבעים בקיסם, מתבלים במלח, פלפל וזילוף שמן זית.

5.מגישים מיד – ונהנים ממנה קיצית ומרעננת במיוחד.

הצעת הגשה: אפשר להוסיף לרול גם עשבי תיבול קצוצים כמו נענע או עירית, או לשלב גרידת לימון למרקם רענן עוד יותר.

צילום: יחצ ריו מרה

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן