לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, החל ב-1 בנובמבר, רשת ההמבורגרים 'מי מה מו' משיקה שתי מנות טבעוניות חדשות בתפריט שלה, ומביאה בשורה קולינרית משובחת למי שמחפש להנות מהמבורגר איכותי ללא מרכיבים מן החי.
בתפריט החדש של הרשת מוצעות כעת מנות וי ביי מו בורגר טבעוני ווי ביי מו פטריות בורגר פטריות טבעוני (56 ₪), המבוססות על תחליף חלבון סויה וחיטה. מרט רוסומחו, בעלים ומי שאחראי על החלק הקולינרי והתפעול של הרשת, מסביר כי "המנות החדשות נוצרו במטרה להעניק חוויה קרובה ככל האפשר לטעם והמרקם של בשר אמיתי, וכל זאת מבלי להתפשר על האיכות ועל ה'ג'וסיות' המפורסמת של ההמבורגרים שלנו. הביקוש לאוכל טבעוני וצמחוני בארץ ובעולם נמצא במגמת עלייה מתמדת, והחלטת הרשת להרחיב את התפריט הטבעוני היא תוצאה ישירה של דרישת הקהל. אנחנו רואים יותר ויותר לקוחות שמחפשים אלטרנטיבה בריאה ומוסרית, ולא רק ממקום אידיאולוגי. יש גם הרבה סקרנים שמעוניינים לנסות חידושים קולינריים בתחום".
המנות 'וי ביי מו' ו'וי ביי מו פטריות' שיצטרפו כעת לתפריט מביאות איתן יתרונות רבים: בזכות חומרי גלם איכותיים, הטעם והמרקם של המנות מצליחים לספק גם את הקהל הטבעוני וגם את אלה שמעדיפים אוכל צמחוני מזדמן. רשת 'מי מה מו' מדווחת כי כ-20% מהתפריט שלה כיום מורכב ממנות צמחוניות וטבעוניות, ומדובר במגמה שצפויה להתרחב.
הבורגר הטבעוני החדש מתבסס על תחליף חלבון סויה וחיטה, בעוד שבורגר הפטריות הטבעוני עשוי פטריות פורטבלו עסיסיות שנצלו על הגריל בתיבול מיוחד. כל המנות מוגשות בלחמניות רכות כמו ענן, עם תוספות של רוטב הבית הייחודי, חסה, עגבנייה, בצל סגול וחמוצים. לקהל הלקוחות הטבעוני מציעה הרשת גם לחמנייה ללא גלוטן כאלטרנטיבה נוספת.
רשת 'מי מה מו', שנפתחה לאחרונה עם שני סניפים ברחובות ובקרית אונו (בקרוב סניפים נוספים בראשון לציון וקרית מוצקין), זכתה להצלחה בזכות התפריט הכשר שלה שמבוסס על קציצות 100% בשר בקר טרי, שמוכנות במקום מדי יום, ומוגשות עם רטבים מיוחדים הנרקחים במקום. כעת, לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, הרשת משיקה את המנות החדשות כדי לתת מענה גם לקהל הטבעוני והצמחוני.
לצד המנות החדשות, התפריט כולל גם מנות בשריות קלאסיות ואהובות כמו קציצות בשר עסיסיות, כריך קריספי צ'יקן ייחודי, נאגטס עוף, צ'יפס טרי ופריך, ותוספות של קריספי כרוב מתובל – כל אחד מהם מותאם לצרכים ולהעדפות של קהל לקוחות מגוון.
גלעד אלמוג וניר אדרי מבעלי המותג 'מי מה מו': "אנחנו נרגשים להרחיב את התפריט שלנו ולתת מקום גם לקהל הטבעוני, שמחפש חוויה קולינרית איכותית שלא מתפשרת על הטעם. בזכות העלייה העולמית בביקוש לתחליפי בשר, גם השוק שלנו השתדרג פלאים. אנו בטוחים שהמנות החדשות יתקבלו בברכה על ידי לקוחותינו, ונמשיך להוסיף אופציות חדשות שמפתחות את הקונספט של המותג שלנו. לקראת יום הטבעונות הבינלאומי, מזמינה רשת 'מי מה מו' את חובבי האוכל הטבעוני והצמחוני לנסות את המנות החדשות בסניפי הרשת ובמשלוחים. אנחנו מבטיחים חוויה קולינרית מפתיעה שתשנה את כל מה שחשבתם על המבורגרים טבעוניים"
'מי מה מו'
כשרות רבנות בשר חלק
שעות פתיחה: א-ה 11:00-00:30, ו 11:00-16:00, מוצ"ש 21:00-01:00
סניף קרית אונו – השדרה האקדמית 1 צומת סביון ; סניף רחובות – כרמל 80
פייסבוק/אינסטגרם/טיקטוק – MEMAMU.IL
לינק לאתר משלוחים – https://www.memamu.co.il/