קרדיט: גיל אבירם

מצרכים לקציצות:

חצי קילו עוף טחון (חזה או פרגית)

2 בצלים מגורדים דק וסחוטים

כף מלח

כפית פלפל לבן טחון

כף פפריקה מעושנת

חופן פטרוזיליה קצוצה

קרדיט: גיל אבירם

אופן הכנת הקציצות:

מערבבים היטב את כל המצרכים ומטגנים את הקציצות דקה שתיים מכל צד עד להשחמה ושמים בצד.

 כתומים:

בוחרים את הירקות הכתומים שאוהבים, כדוגמת דלעת, דלעת ערמונים, דלורית, בטטות וגזרים.

חותכים את הירקות גס, מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית בנדיבות ואופים בחום גבוה 230 מעלות עד להשחמה וריכוך.

מסדרים בכלי הגשה שמתאים לתנור, מפזרים את הקציצות, מוסיפים חופן משמש אוזבקי מיובש, מכסים.

מכניסים לתנור ל- 20 דקות בערך על 180 מעלות.

בתאבון!

המתכון באדיבות השף גיל אבירם ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן