סיפורו של יקב בזלת הגולן, הוא סיפור של אהבה, לאדמה, לגולן, לכרמים, לטעמים, לניחוחות, לזוגיות, רומנטיקה, שמחה ואושר. הוולנטיין די הוא הזדמנות מושלמת לציין ולחגוג אהבה בארוחה מהמזרח הרחוק בניצוחו של שף רונן עזר לצד יינות משובחים ממרתף יקב בזלת הגולן. אל תפספסו יום לחגוג אהבה.
תפריט הארוחה כשר ויכלול 8 מנות בטעמים מעוררים, כל מנה תלווה ביין או בקוקטייל על בסיס יינות היקב בהתאמה מקצועית של יואב לוי יינן יקב בזלת הגולן. צפויות הפתעות מרגשות.
סשימי סום תאם – פורל ורוד מהדן פפאיה בוסר בעלי ומכתש, שעועית לוביה תאילנדית, עגבניות מגי, צ'ילי אדום חריף, ליים, פיש סוס סוכר דקלים, ובוטנים גרוסים, מוגש עם קרקר דפי אורז.
נאם טוק – סינטה שמנה מהגולן בגריל פחמים בתבלינים תאיים, כפיר ליים, למון גראס, שום, ג'ינג'ר, מחית צ'ילי תאילנדי, אטריות זכוכית, אפונה סינית, פומלה, בצל סגול, סלרי, צ'ילי, בצל ירוק, נענע, כוסברה, בזיל תאילנדי, ברוטב ליים תמרידני שלוט ושום מטוגן .
מרק טום יאם – ציר דגים, קרם קוקוס, למון גראס, גלגלן, כפיר ליים, מחית צ'ילי, פטריות יער, שמפיניון, שרי קונפי אטריות אורז טריות, פורל מעושן מהדן, כוסברה ובזיל תאילנדי.
קאב פלה – דג פילה ברמונדי פריך בקראסט אורז קלוי מבושם עלי חסה אייסברג, למון גראס, גרידת ליים טרי, בצל שלוט, שום חריף, כוסברה, נענע, בזיל תאילנדי, כרוב סיני, מחית צ'ילי ירוק, ליים, ופיש סוס .
ספרינג רול פריך – דפי אורז עוף קצוץ, גזר, כרוב סיני, אטריות שעועית, פטריות שיטאקי, בצל ירוק, עלים תאים, רוטב ליים, סויה ריבת צ'ילי, שאלוט ושום טריים, מוגש בתוך עלי חסה קיסר.
קארי ירוק ביתי עוף פריך – בוקצ'וי, מנגולד, שעועית לוביה, אפונה, בייבי זוקיני וחציל תאילנדי, מוגש לצד אורז לבן מאודה עם למון גראס וג'ינג'ר.
שורט ריב מסמן – שורט ריב בבישול ארוך נופל מעצם, שורש כורכום, מקל קינמון, כוכב אניס, למון גראס כפיר ליים, חסה פריכה, אטריות אורז דקות, סלרי מלפפון, בצל שלוט, צ'ילי אדום עלים תאים.
מתוק מהמזרח – צלחת מתוקים על עלי בננה, מלבי תאי – למון גרס ג'ינג'ר רוטב טרופי בוטנים קוקוס קלוי. מילפיי בננה לוטי – קרם קוקוס טוויל אורז בננה קרמל קוקוס ושבבי קוקוס. סטיקי רייס אננס – אורז דביק, קרם קוקוס, סוכר דקלים, למון גראס ואננס בורלה.
עלות הארוחה: 350 ₪ לאדם. (קיימת אופציה גם למנות צמחוניות / טבעוניות בהזמנה מראש)
מתי: יום שלישי, 14.2.23 בשעה 20:00.
מיקום: יקב בזלת הגולן, קדמת צבי.