צילום אסף קרלה

מש חוגגת 3 ששנים של חווית בילוי מתגלגלת וייחודית שבמרכזה לב קולינרי פועם ומזמינה אתכם לשלושה לילות של דואט קולינרי בלילינבלום, עם השף של מסעדת לולי, כוכב משחקי השף – שף איתי מסלובטי שיבשל בשיתוף פעולה מסחרר עם כפיר ינין שף הבית של אמש.
שלושה ימים של טעמים חדשים, מנות מפתיעות וניחוחות משכרים שיצאו מהמטבח וישתלטו על כל המסעדה, החצר והבר. לצד התפריט החגיגי יוגש תפריט קוקטיילים מיוחד המבוסס על ערק נח של ציון ברוך.
מספר המקומות מוגבל, מומלץ להזמין מקום מראש.

פתיחים: 28-56 ₪

איולי פפריקה מעושנת בריוש חמאת שום ומוצרלה (שף כפיר) ; באגט צרפתי, קרם פלפלים מעושנים וריקוטה (מסלובטי) ; קרם חצילים וגבינת עיזים – רכז רימונים , צנוברים (שף כפיר) ; טחינה הר ברכה ורומסקו פלפלים אדומים שרופים, סלסה של פלפלים קלויים בחומץ ושמן זית ואורגנו טרי (שף כפיר) ; פלפלים קלויים, פדרו חמינז, שום שחור, גבינת צאן, שמן זעתר (מסלובטי) ; ברוסקטה טרטר שייטל – 2 יחי , איולי אורפא, בצל מוחמץ, צ׳ילי (שף כפיר) ; ראשי קלמרי אסקבצ׳ה, עגבניות שרי כבושות, נאם פלה יוזו (מסלובטי) ; גספצ׳ו עגבניות מעושנות, דליס דה בורגון, שמן אגוזים (מסלובטי)

בין לבין: 58-70 ₪

צלחת קרודו של דגים נאים, 150 גרם, ספייסי פונזו, ג׳ינג׳ר כבוש וואסאבי (מסלובטי) ; פטה כבד ברווז, ריבת שרי, מרווה ושומר, חרדל, טוסטון (שף כפיר) ; סיגר בשר טלה – וינגרט תאילנדי חריף ועשבים. 3 יחי (שף כפיר) ; סלט אייסברג וגבינת שחת – פירות יער , בצל סגול, אנדיב, וינגרט חרדל דבש וחומץ תפוחים (שף כפיר) ; סשימי קינג פיש, קולי חמציץ, שמן זית, זיתי קלמטה, קרם פרש (מסלובטי) ; שקדי עגל בגריל, שורש סלרי, קציפת פרמז׳ן, ליים (מסלובטי)

מנות גדולות: 88-165 ₪

אנטריקוט 350 גרם מיושן 45 יום, עשוי בחמאה חומה, שום וטימין, מוגש עם קרם תפוחי אדמה ראטה ודמי גלאס ריוחה (מסלובטי) ; פילה פורל על הפלאנצ׳ה, ניוקי ראטה, רוטב חמאה לבנה ושמפנייה, ביצי סלמון, עירית (מסלובטי) ; טורטליני בטטה מקורמלת – חמאת מרווה, קרם בטטה לבנה, שמן סחוג ירוק ,בושה חרוכה (שף כפיר) ; קרם תירס טרי, ביסק סרטנים, בשר סרטנים כחולים, שרימפס קריסטל, פטריות מלך היער (מסלובטי) ; לוקוס מאודה עטוף במנגולד – חמאת ציר ים ופסטיס, פרח זוקיני ממולא מוס ים, ארטישוק ירושלמי ושמיר (שף כפיר) ; בורקס לחי עגל – לחי עגל בבישול ארוך ,ציר פורציני ופטריות מלך היער צרובות, ביצה רכה (שף כפיר) ;

קוקטייל נח באמש- ערק נח החדש של ציון ברוך; ליקר עשבים, ליים, שקדים ליים, קציפה ותבלינים. 54 ₪

אמש ממצה את חווית הבילוי החדשה של תל אביב, בחלל בו פעלה מסעדת "ננוצ'קה" המיתולוגית – חווית בילוי ייחודית ויוצאת דופן תחת הקונספט TimeLess וחיבור על-זמני בין עולמות הקולינריה, חיי הלילה והאומנות. המקום כולל מספר חללים שכל אחד מהם מעניק חווית בילוי אחרת: מסעדה ים תיכונית – תל אביבית מקומית בר לילי קרחניסטי בין שתי קומות וגינת צ'יל אאוט אורבנית וירוקה.

המקום שואב את השראתו מהשכונה בה הוא פועל- שכונת לילינבלום, מהשכונות הראשונות של תל אביב. השף מבסס את המטבח על חומרי הגלם של השווקים הסמוכים – הכרמל ולווינסקי והים התיכון ותרכיב תפריט המתבסס על חומרי גלם מובחרים וטריים.

צילום אסף קרלה

מאחורי המקום עומדת קבוצת Noxבבעלות עומר עוז ושלומי דיין ושותפים נוספים ,שמובילה את חיי הלילה של תל אביב למעלה מעשור, ומחזיקה 9 מקומות בילוי בישראל (קנטה, קאפלה, לייט, רובי, בירגארדן וברוקב הפתעות חדשות) הקבוצה מעסיקה מעל 450 עובדים .

לילינבלום 30 תל אביב

שעות פעילות: ראשון-סגור; שני-חמישי 19:00-אחרון הלקוחות; שישי-שבת 14:00 -אחרון הלקוחות. טל' 054-680-4699

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן