מסעדת הסמאש בורגר הראשונה בירושלים –בבעלותו ובניצוחו של שף חיים (הרווי) סנדלר מציגה המבורגר עסיסי ונימוח במחיר מנצח לאורך שעות היום, החל מ-20 ₪ בלבד
הארוויס שהיא -HARVEY’S BURGER SHACK –מסעדת המבורגרים איכותית שהביאה את בשורת הסמאש בורגר לירושלים. סמאש בורגר הם למעשה בורגרים דקיקים ופריכים, הנעשים מבשר טחון טרי המונח על הפלנצ'ה הרותחת ונמעך על ידי שפכטל לכדי קציצה עסיסית ומדויקת. בין ההמבורגרים יוכלו המבקרים למצוא בורגר רגיל, בורגר צמחוני, ובורגרים שונים עם מגוון תחליפי גבינות צמחוניים. לאורך תקופת הקיץ, עד סוף אוגוסט, התפריט יהיה במחיר שווה לכל כיס וטעים לכל אחד!
בין 12:00-17:00 מבצע עסקית שתסגור לכם את הצהריים הכוללת; דאבל סאמש בורגר 250 ג' + צ'יפס + שתייה ב-50 ₪ בלבד. בערב, החל מ- 17:00 גם תמצאו מבצע שיסדר אתכם, אורח שיזמין המבורגר מתפריט המיוחדים יקבל בירה + צ'יפס בהוספה של 20 ₪ בלבד.
HARVEY’S BURGER SHACK הינה האחות הצעירה של Harvey’s smoke house -מעשנת העץ הירושלמית אותה פתח חיים (הרווי) סנדלר למעלה משנתיים והפכה לאחת האטרקציות בעיר. סנדלר מציין: "אחרי שפתחתי את Harvey’s smoke house, חלמתי להביא את אמריקה לישראל גם דרך הסמאש בורגר שכל כך פופולארי בארה"ב. עכשיו כשיש לנו תחליפי גבינות כשרים מצוינים אפשר להביא את אמריקה בלי להרגיש בהבדל, וההמבורגר שלנו זה באמת הכי אמריקה שיש. המקום מביא בשורה מרעננת עם בשר מצוין ואוכל מצוין ברמה בינלאומית כדי להרגיש טעם של חו"ל".
אז מה אוכלים?
ראשונות לפתיחת התיאבון: טקסס ברביקיו נאצ'וס – נאצ'וס עם תבשיל שעועית צ'ילי בקר, גוואקמולי, חלפיניו כבוש וסלסת עגבניות ( 42 ₪ ). כנפיים בעישון עץ מסקיט – מטוגנות ברוטב באפלו חריף או רוטב ברביקיו ביתי, מוגש עם רוטב ראנץ'
( 38 ₪ ). צ'וריסוס בעישון עץ היקורי– מוגש עם בצל מקורמל, ביצת עין ורוטב ברביקיו חרדל ( 24 ₪ ). צ'ילי צ'יפס– סטייק צ'יפס או צ'יפס אמריקאי מוגש עם תבשיל שעועית צ'ילי בקר ורוטב מיונז צ'יפוטלה ( 36 ₪). סלט צ'ופ צ'ופ- פסטרמה בקר, פרורי בייקון אסאדו, עגבניה, מלפפון, צנונית, עלי חסה, ורוטב ראנץ' ( 49 ₪).
הארוויס סמאש בורגר: בשר טרי מנתחי בקר מובחרים שנטחנים במקום מדי יום. מוגש בלחמניית שומשום עם עלי חסה, עגבניה, בצל סגול והרוטב של הארווי – יחיד 125 ג'- 36 ₪ כפול 250 ג'- 48 ₪ משולש 375 ג'- 58 ₪. תוספות מעל ההמבורגר: ביצת עין, טבעות בצל ביתיות, גבינת צ'דר או מוצרלה צמחוניות, פטריות פוטבלו, תבשיל שעועית צ'ילי בקר, בייקון אסאדו בקר בעישון עץ תפוח, צ'וריסוס בעישון עץ היקורי, בשר צלעות מפורק בעישון עץ היקורי, פסטרמה בקר מונטריאול (6-22 ₪)
ההמבורגרים המיוחדים של הרווי:
האמריקאי: בייקון אסאדו, צ'יזבורגר (גבינה צמחונית) עם חסה, חמוצים, בצל סגול והרוטב של הרוויס (יחיד 56 \ כפול74 ₪ )
הרובן: פסטרמה בקר מעושנת, כרוב כבוש, גבינת מוצרלה צמחונית, חמוצים והרוטב של הרוויס (58\ 70 ₪ )
המעושן: בשר צלעות מפורק בעישון עץ היקורי, בצל סגול, חמוצים, עגבניה והרוטב של הרווי (56 \ 68 ₪)
וויסקי ג'ק: רוטב ברביקיו ג'ק דניאלס, בייקון אסאדו, צ'דר, בצל מקורמל והרוטב של הרווי (58/ 76 ₪)
האיטלקי: צ'וריסו בעישון עץ היקורי, מוצרלה, עגבניה, בצל מקורמל, ומיונז פסטו (58 \ 76 ₪)
המקסיקני: גוואקאמולי, סלסה, חלפיניו כבוש, חסה, עגבניה, בצל סגול ורוטב מיונז צ'יפוטלה (46 \ 58 ₪)
האם הדשא של השגן ירוק יותר? ביונד מיט- צמחוני: קציצת ביונד מיט צמחונית עם חסה, עגבניה, חמוצים, בצל סגול ורוטב של הרווי (58 ₪)
תוספות לצד ההמבורגר: צ'יפס אמריקאי (14 ₪), סטייק צ'יפס (14 ₪), טבעות בצל ביתיות (26 ₪) , צ'יפס בטטה (18₪) תבשיל שעועית צ'ילי בקר (28 ₪) סלט גינה ( 18 ₪).
הסנדוויצים המיוחדים של הארווי: פסטרמה בקר– פסטרמה בקר מעושן 250 ג', חרדל דיג'ון עם גרגרים, לחם כפרי ( 49 ₪)
PBLT – פסטרמה בקר מעושן, בייקון אסאדו, חסה, עגבניה, לחם ג'אבטה ורוטב של הארווי ( 56 ₪ ). טוטו, אנחנו בקנזס–
בשר צלעות מפורק בעישון עץ היקורי – 18 שעות, רוטב ברביקיו ביתי, חמוצים, קולסלאו, מיונז חרדל ( 54 ₪)
שף הרווי סנדלר הוא יליד קנדה אשר עשה עלייה בשנת 2010 מוונקובר. סנדלר סיים את לימודיו כשף בשנת 2002 וקיבל את העיטור הקנדי RED SEAL. לאורך כל תקופת הכשרתו הרווי רצה להגשים את החלום הציוני ולעשות עלייה לישראל. כשעלה ארצה, המשיך לעסוק בתחום הקולינריה, פתח את מסעדת גבריאל שפעלה כ-12 שנים. לפני כשלוש שנים, הגשים את חלומו לפתוח מעשנה ופתח את מעשנת העץ הראשונה בירושלים – HARVEY'S והמשיך את החזון להביא אוכל מצויין לירושלים עם האחות הקטנה HARVEY'S BURGER SHACK.
שלומציון המלכה 1, ירושלים שעות פתיחה: א-ה' 12:00-00:00 מוצ"ש- משעה אחרי צאת שבת עד חצות.
כשרות מהודרת רבנות ירושלים