מאפין גבינות צילום יחצ

חג השבועות הוא גם חג הגבינות, ואי אפשר להתעלם מהריחות והמאפים שמביאים איתם תחושת בית וחום.  מה יותר מושלם לשולחן החג מאשר מאפין גבינות עשיר, נימוח בפנים וזהוב מבחוץ?

מאפין גבינות צילום יחצ

בחג השבועות הזה, יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם, מנדב מתכון שיגנוב את ההצגה בשולחן החג: מאפין גבינות מפתיע. מאפה מלוח שמרגיש כמו פינוק של ממש. קל להכנה, מרשים בהגשה, ומתחסל תוך רגע.

מאפין גבינות (*למתכון נדרש מגש מאפין 12 או 9. אם אין מגש מאפין ניתן להשתמש במנג'טים חד פעמיים)

מצרכים:

1.5 כוסות קמח לבן או כוסמין

1 כף אבקת אפייה

כפית שום כתוש

כפית פפריקה מתוקה

2 פילה אנשובי (אופציונלי)

1 כוס צ'דר כתום אירי מגורד

1 כוס צ'דר אנגלי פארמר'ס צ'יז מגורד

1 כוס אמנטל שוויצרי

1 כוס חלב

1 ביצה לארג'

רבע כוס שמן זית

הוראות הכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות או טורבו 160

לערבב את כל המרכיבים למסה אחידה בקערה בעזרת כף עץ

למלא את התבנית 4\3 גובה

לאפות כ 25 דקות עד להזהבה

עדיף להגיש חמים

מאפין גבינות צילום יחצ

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן