צילום אסף קרלה

בית לולי, המקום שהביא את אווירת הריביירה הצרפתית לחוף גורדון בתל אביב, משיק בימים אלה תפריט בראנץ׳ שיוגש בימים שישי ושבת בין השעות 11:00 – 16:00

במיוחד לקראת תקופת החגים וסוף הקיץ, הכינו בלולי תפריט בראנץ׳ ייחודי באווירה ים תיכונית שיוגש בסופי שבוע במקום.

המקום, תחת ניצוחו של השף איתי מסלובטי, מהמתמודדים הבולטים בעונה הנוכחית של משחקי השף, משלב תפריט שף מוקפד, מוזיקת עולם וגזיבו לחוף ימה של תל אביב. במקום דק וטרסות לישיבה, שולחנות במגוון גבהים ובר גדול וכן ספות שיהפכו למיטות שיזוף ואפילו מקלחונים בהם תוכלו להתרענן.

תפריט בראנץ׳ בלולי (שישי-שבת 11:00-16:00)

פתחו שולחן – צלחות קטנות של דברים טובים

פוקאצ׳ה שמנה וטפנד מפורק 28 ; סלמון מעושן עגבניות מגי, בצל סגול, צלפים, מיץ לימון 58 ; פלפלי פדרון מטוגנים דאשי, ליים, שום פריך 46 ; גבינת פטה של כבשים שמן זית ישראלי, פלפל ורוד 36 ; סטארצ׳יטלה שמן זית, עגבניות מגורדות 42 ; סרדינים  ORTIZ שמנת חמוצה, צ'ילי מוחמץ 46 ; צלחת ירקות 52

טוב שיש – מנות אהובות, קצת אחרת

בוראטה אמיתית ויניגרט זעתר, עגבניות משגעות, עשבי תיבול 72 ; שרימפס, קלמרי ומולים מטוגנים ופריכים, דיפ בזיל ושרי, טוגראשי 69; קרפצ׳יו בקר גבינת פרמג'יאנו, שמן זית ישראלי, צלפים מיובשים, זיתים מיוון, רוקט, ליים 72; סלט קיסר פרמז'ן מיושן, קרוטונים מתובלים, ויניגרט של יוליוס, ביצת ראמן 66 ; חסה סלנובה אנדיב, אפרסקים בחמאת מירין, קשיו ופקאן מתובל, ויניגרט מייפל – ליים 62

 עם ביצים – חופשיות ומאושרות

אגז בנדיקט בריוש, סלמון מעושן, תרד ניו זילנדי, הולנדייז יוזו 68; ניו יורק סלמון בייגל גבינת שמנת, בצל סגול, עגבנייה, צלפים 62;

אוכל גדול – זאת ארוחת צהריים

צ׳יזבורגר 200 גרם צ'יפס בלגי, צ'דר מיושנת, בריוש, חמוצים שלנו, איולי צ'יפוטלה 72; סלט של יוונים גבינת פטה כבשים, עגבניות מגי, מלפפון בייבי, וויניגרט שלנו 76; השניצל שלנו בייגל ירושלמי, מגי, בצל סומק, ארוגולה, איולי, אריסה של בית, חמוצים שלנו, כוסברה 74

ממתקים

נמסיס שוקולד בלגי קרם קרמל ומלח ים, שברי שוקולד פריכים 46 ; פבלובה מפורקת מרנג צרפתי, קולי מנגו, טוויל פטל אדום, דיפלומט 48 ; קראק פאי קרם קוקוס, רוטב קרמל ומלח ים, גלידת וניל 52 ; ברולה יוזו פירורי מרנג נוגט 48 ; אבטיח, מלון ואננס מוגשים על קרח 66

בשלב זה הלולי פתוחה באמצע השבוע החל מ-16:00 לביסים ואפרטיבו אל מול השקיעה התל אביבית, וממשיכה לארוחת ערב וסט שקיעה עד השעות הקטנות של הלילה עם דיג׳י המנגן מוזיקת עולם קצבית, בנוסף כאמור בימים שישי ושבת הלולי תגיש את תפריט הבראנצ׳ הים תיכוני שלה, מ-11:00 בבוקר ועד 16:00 אחר הצהריים. המקום עוצב על ידי סטודיו Opa ועל המיתוג אור ארואסטי ולירן ארז.

התפריט שבנה שף איתי מסלובטי ללולי נוצר תוך מחשבה על חווית הבילוי הייחודית במקום ומתאים במיוחד לחלוקה. מנות כמו פלפלי פדרון מטוגנים, דאשי, ליים ושום פריך או  ברוקולי צרוב, מלח ים וווניגרט לימונים מושלמות לפתיחת הארוחה או נשנוש ליד הדרינק. התפריט של מסלובטי שואב השראה מהמטבחים האסייאתים אותם חי ב-7 השנים האחרונות אך מתמקד בחומרי גלם מקומיים ועונתיים. במהלך הקיץ יוגשו במקום מנות שאותן הציג מסלובטי ב״משחקי השף״, לצד שילוב מטבחים ים תיכוניים ואסייאתים.

התפריט מציע מגוון מנות מהבר נא, מנות מבוססות דגי ים טריים ונאים, למשל מנת הטרטר בלו פין טונה, רוטב תפוזי ולנסיה, מיסו אדום ובזיליקום או צלחת הקרודו האייקונית של המקום, מגוון דגים נאים המוגשים על קרח ובליווי רוטב פונזו מרענן, ג׳ינג׳ר כבוש וואסאבי.

כמו כן התפריט של הלולי מציע גם מגוון מנות חלוקה חמות המתאימות לארוחת ערב קלילה – מנת הקריספי צ׳יקן, קוביית אורז פריכה, צ׳ילי מוחמץ, עשבי תיבול ורוטב פלפלים מעושנים היא דוגמא מצוינת. גם מנת הבר ים, פילה בר ים צלוי, רוטב בר בלאן, פטריות מלך היער ועגבניות שרי חלוטות מתאימה לארוחה קלה אל מול שקיעה.

מאחורי המקום עומדת קבוצת  Nox,שמובילה את חיי הלילה של תל אביב למעלה מעשור, ומחזיקה 10 מקומות בילוי בישראל (אמש , קנטה בגן העיר, קפלה במגדלי חג'ג',לייט האוס בנמל ת"א, רובי בירמיהו ועוד) הקבוצה מעסיקה מעל 450 עובדים ונחשבת לקבוצת חיי הלילה הגדולה בישראל.

הירקון 121 א
טיילת תל אביב חוף גורדון
+972 (0) 77-9386252
א-ה 17:00 – עד אחרון הלקוחות
ו ושבת – 11:00- אחרון הלקוחות

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן