צילום: הדס ניצן

אחרי החגים כבר כאן וזהו זמן לנסות ולחזור לשגרה, עד כמה שניתן. "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל ומשווקת הפירות והירקות לרשתות המזון, מגישה מתכון לסלט מזין וטעים במיוחד: סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.
בתיאבון!
מצרכים (לכ-4 מנות):
2 אבוקדו של "חקלאי גרנות"
300 גרם קינואה לבנה
10 עגבניות שרי חצויות
10 יחי' בייבי מוצרלה
1/2 בצל קצוץ
1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק
חופן אגוזי מלך קלויים
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
3. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.

צילום: הדס ניצן

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן