קרדיט ניר ששון

השף שקד פחימה מחדש עם תפריט חורף חדש. כמו בכל יצירה של השף פחימה תוכלו להתרגש מקולינאריה משובחת ומרגשת גם בתפריט החורף החדש. בין המנות החדשות ניתן למצוא:
קרפצ'יו דג נתחי דג צילי | עירית | מלח גס | פלפל שחור גרוס והרבה לימון 58 ₪ ; ברוסקטת טרטר שייטל איולי צילי | עירית | בצל סגול וחרדל דיז‘ון 69 ₪ ; לחמג׳ון דגים פרנה חרוכה | מוסר ים בתיבול שווארמה | בצל ופטרוזיליה 68 ₪ ; סינטה טרייה | קרם אסדו בטטה | רוטב מרלו ובצלי שאלוט 129 ₪ ; בורלה כבד אווז 139 ₪ ועוד…
דואה היא מסעדה בשרית כשרה, המשלבת בין חוויה יוקרתית לאווירה שמחה ותוססת בניצוחו של השף שקד פחימה. המסעדה החבויה בתוך סמטאותיו של שוק הכרמל מציעה הרמוניה מושלמת של אוכל טוב ואווירת שוק כשהקונספט המרכזי העומד מאחורי סוד האירוח הוא שילוב מנצח בין מנות אלגנטיות נפלאות לאווירה ישראלית אותנטית, המעניקה חוויה קולינארית אקסקלוסיבית. למסעדה תפריט בשרי כשר הכולל מנות המשלבות דגים, בשרים משובחים ותפריט קוקטיילים עשיר ומיוחד.

צילום יחצ

השף שקד פחימה "אני חי ונושם את השוק ושואף להפוך אותו למוקד משיכה עבור אנשים שרוצים ליהנות מבילוי תל אביבי אותנטי וייחודי גם בשעות הערב. יש ביקוש גדול לאוכל כשר באזור השוק במיוחד לאור העובדה שאוכל הרחוב אינו כשר, ולכן היה לי חשוב לפתח מנות כשרות ברמה קולינרית גבוהה תוך שמירה על קלילות אשר מתכתבת עם אופי השוק. כך שהיום אנחנו בגדר חלוצים שמציעים את האפשרות היחידה באזור ליהנות מחוויית אכילה יוקרתית וכשרה".
השף והבעלים, שקד פחימה, התחיל את דרכו כבר בגיל 17 בתחום האוכל ועבר בין המסעדות המובחרות ביותר, תוך חלום לפתוח בר מסעדה ייחודי כך נולדה בלב השוק מסעדת דואה המצליחה ומיד אחריה גם מסעדה הולה הולה המציעה תפריט מגוון המורכב ממנות ים תיכוניות המשלבות דגים וגבינות ברמה קולינארית גבוהה קלילות עם טוויסט ייחודי. המטבח מתבסס על חומרי גלם איכותיים, מוקפדים ודגים היישר מהים אל הצלחת.

קרדיט ניר ששון

דואה בר מסעדה כשר
רחוב תרמ"ב 37, שוק הכרמל, ת"א

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן