חברת הכרם תשווק בישראל לקראת חג הפסח גרסה כשרה לחג של וודקה "סטולי". וודקה "סטולי" כשרה לפסח מיוצרת ללא גלוטן, מתערובת ייחודית של תירס (88%) וכוסמת (12%).
ל"סטולי" יש את השליטה על כל תהליך הייצור מהחווה ועד הבקבוק. מחוות הגידול של התירס והכוסמת, עוברת התוצרת למזקקה החדשנית של "סטולי" בריגה, לטביה, שם מזוקקת הוודקה בקו ייצור ייעודי ונטול גלוטן.
הספיריט המזוקק מועבר למפעל ההיסטורי של "סטולי" – "לטביג'אס באלזאמס" (Latvijas Balsams) , שם הוא עובר תהליך פילטרציה ובלנד עם מי באר ארטזיים ופחם המופק מעץ לבנה. הנוזל מסונן ארבע פעמים באמצעות חול קווארץ. הוודקה מזוקקת שלוש פעמים בלבד, בכדי לשמר את האופי העדין של הספיריט.
השימוש בטכניקות ייצור מסורתיות לצד טכנולוגיות מתקדמות וחומרי גלם איכותיים, מאפשר ייצור וודקה נטולת גלוטן בעלת טעם נקי, מדויק וחלק. הוודקה כשרה לפסח לאוכלי קטניות בהשגחת ה-OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
וודקה "סטולי" כשרה לפסח ניתנת להשגה בחנויות המובחרות וברשתות השיווק. מחיר מומלץ לצרכן – 85 ₪ לבקבוק של 700 מ"ל.