קרדיט לצלם אנטולי מיכאלו.

הבראסרי האיטלקי בר איטליה מעדכן את התפריט עם מבחר עשיר של מנות חדשות ומגוונות.

השף שחר ברנע, אמון על התפריט בבר איטליה המורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי וממנות הדגל האהובות. המנות מתבססות על חומרי גלם איכותיים, מוקפדים ומשובחים ברמה הגבוהה ביותר.

בין המנות החדשות שבתפריט : בראשונות; ברוסקטה טרטר בקר פילה בקר, צלפים, בצלי שאלוט, כוסברה, צ'ילי ואיולי כמהין 68 ₪ ; שרימפס אקווה פאצה עגבניות, צלפים, ציר ים וזעפרן 64 ₪  ;

בעיקריות; ריזוטו שרימפס עגבניות שרופות, בשר סרטנים, חמאה, יין לבן, כרישה וזעפרן 108 ₪ 

פילה מוסר ניוקי, ארטישוק, אפונה, חמאה, לימון, יין לבן ועשבי תיבול  134 ₪ 

קרדיט לצלם אנטולי מיכאלו.
קרדיט לצלם אנטולי מיכאלו.

קוקטיילים מהבר : 

מוחיטו איטליאנו הוואנה קלאב, ליקר מלון, סירופ אננס, אנגוסטורה ביטר'ס, נענע, בזיליקום, מיץ לימון  52 ₪ ; אוזוטיני אוזו, סמבוקה, סירופ שקדים, סירופ אבטיח, מיץ תפוחים, מיץ לימון 48 ₪ ; פיימונטה הנדריקס, בלוגה, מחית פסיפלורה, ליקר ליצ'י, נקטר אננס, מיץ לימון, מי טוניק  52 ₪ .

המנות החדשות ישתלבו לצד מנות הדגל האהובות של המסעדה, בין המנות המובחרות, בראשונות, סביצ'ה דג ים זוקיני, עגבניה, נענע, בזיליקום, יוגורט, צנוברים, וקרם פלפלים חריפים 64 ₪ ;  בוראטה ארטישוק שום, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, שמן זית, בזיליקום ובלסמי 67 ₪ ; בסלטים, סלט פומו עגבניות, זיתי קלמטה, קרעי פוקאצ'ה, סלסה רוסטיקה, צ'ילי ומוצרלה בפאלו 64 ₪ ; סלט קיסר לבבות חסה, קרוטונים, פרמזן, אנשובי וביצה רכה 54 ₪; בפיצות, פיצה קפריצ'וזה עגבניות, מוצרלה, ארטישוק ,פורטובלו וזיתי קלמטה 69 ₪  ; פפרוני עגבניות, מוצרלה, שום, קונפי עגבניות, פרמזן, בזיליקום, שמן זית צ'ילי 72 ₪ ;; פיצה סיציליאנית עגבניות, פרמז'ן, מוצרלה באפלו, אנשובי, צ'ילי, שרי קונפי, צלפים 67 ₪ ; פיצה טרטופו שמנת ,פרמז'ן ומחית כמהין, פורטובלו, שמפיניון, שימג'י  פרובלונה 74 ₪ ; בפסטות, פשה אליו א אוליו פוזילי ארוך, דג ים, עגבניות שרי, צלפים, בזיליקום, שום וצ'ילי 81 ₪ ; טורטליני גבינות ריקוטה, תרד, פקורינו רומאנו ברוטב חמאת עגבניות ואורגנו 82 ₪ ; ניוקי די קסטניה ניוקי ריקוטה, מחית כמהין, ערמונים, פורצ'יני, פורטובלו, צ'ינזאנו ושמנת 81 ₪ .בעיקריות, לברק שלם ביין לבן וחמאה, תפוח אדמה, עגבניות וזיתי קלמטה 134 ₪  ; שניצל בר איטליה חזה עוף בציפוי פרורי לחם קריספיים ופירה תפוחי אדה 69 ₪ ; פילה סלמון ירקות ירוקים בשמן זית ולימון 102 ₪  ; המבורגר לחם בריוש, בשר מתערובת השף, מח עצם רוטב יין אדום ודמי גלס 84 ₪ 

אודות בר איטליה

בר איטליה היא מסעדת בראסרי איטלקית בבעלות המסעדן הוותיק והמצליח, שימי שוורץ והשף, שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השנייה של השניים אשר אוחזים במסעדת פומו האיטלקית המצליחה ברמת החייל. המסעדה הממוקמת בנתניה מול הים ובסמוך למלון ווסט לגון, מתאפיינת בחוויית אירוח אישית ושירות איכותי ומוקפד, עם ניחוח בינלאומי ואווירה חגיגית, כשהדגש הוא על יצירת חוויה נעימה ושמחה במעטפת של אוכל טעים תפריט יינות משובח וקוקטיילים איכותיים ומיוחדים. הקונספט המרכזי העומד מאחורי סוד האירוח במסעדה הוא שילוב בין מנות איטלקיות נפלאות ורמת שירות גבוהה ומפנקת, המעניקה חוויה קולינארית אקסקלוסיבית.

התפריט מגוון ומורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי וממנות הדגל האהובות של פומו. המטבח מתבסס על חומרי גלם איכותיים, מוקפדים ומשובחים ברמה הגבוהה ביותר, הפסטות והפיצות מיוצרות בעבודת יד כאשר בצק הפיצה הינו בצק איטלקי מקורי העובר טיפול מסור וקפדני של טפיחה איטית במשך 3 ימים.

בר איטליה

רחוב קהילת צפת 1, נתניה. מלון ווסט לגון

טלפון : 09-7421113

שעות פעילות: ראשון – שבת: 17:00-23:00

פייסבוק ואינסטגרם : בר איטליה

-לא כשר-

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן