צילום יחצ

ב 13 ליולי נחגוג גם בישראל את 'יום ה'ציפס הבינלאומי'. אז למי שחובב דגים וצ'יפס, מומחי המותג הקולינארי מאסטר שף, הכינו מתכון להכנת 'פיש אנד צ'יפס', מנה יפה, קלילה וטעימה במיוחד!

מצרכים ל-4 מנות:
• 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
• 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
• 1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
• כ-2/3 כוס בירה או סודה
• 1 כפית אבקת שום
• 1 כפית פפריקה
• 1 כפית אורגנו
• שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:
1. מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
• שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
o מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
o מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
o הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
2. סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
3. טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
4. במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
5. מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.

להגשה:
• ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף –
מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל…

בתיאבון! 😊

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן