צילום הדס ניצן

"חקלאי גרנות" מגישה לרגל האביב והחזרה לשגרה מתכון לכריך משגע ועשיר בחלבון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה

צילום הדס ניצן

חג הפסח מאחורינו, האביב כבר כאן וזהו זמן מצוין לכריך עשיר בטעמים וססגוני. לרגל החזרה לשגרה מגישה "חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מתכון לכריך טעים במיוחד ואף עשיר בחלבון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה. הכריך קל להכנה, יכול להתאים כארוחת בוקר או ערב, או כמנת ביניים במסגרת תפריט מאוזן, ליחיד ולזוג.

אביב שמח ופורח!

מצרכים (לכ-2 מנות):

2 פרוסות לחם מחמצת או לחם דגנים קלויים

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" פרוס דק

2 ביצים קשות, פרוסות

4 פרוסות סלמון מעושן

1/2 בצל סגול פרוס דק לטבעות

2 גבעולי אספרגוס ירוק, חלוטים או מאודים קלות

2 פלחי לימון

1 כפית שמן זית כתית מעולה

קורט מלח ים ופלפל שחור גרוס

לקישוט: 2 גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה:

  1. קולים את פרוסות הלחם עד שהן פריכות וזהובות.
  2. מסדרים על כל פרוסת לחם את פרוסות האבוקדו בצורה מניפה.
  3. מניחים פרוסות ביצה קשה ולידן פרוסות סלמון מעושן.
  4. מוסיפים גבעול אספרגוס מעל, טבעות בצל סגול ומעט מלח ופלפל שחור.
  5. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פלח לימון ובצל ירוק שלם לקישוט.

    צילום הדס ניצן

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן