רשת טיב טעם עורכת בסניפיה את חודש איטליה עד ה- 29 לנובמבר, שיתמקד בעולם הקולינריה האיטלקי על כל טעמיו וסוגיו – חולקת מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה – פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו.
באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים כמו באיטליה.
פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו – 4 מנות :
מרכיבים:
1/2מלון פרוס דק
10 פרוסות פרושוטו של "מזרע"
2כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס
חופן עלי רוקט
3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי
להגשה:
שמן זית Ybarra
חומץ בלסמי של Cirio
מלח ופלפל שחור גרוס
מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה
בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל.
מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מה שותים? Antica Formula Vermouth
קיציות המנה פשוט זועקת משקה עם קרח, ומה יותר נכון מוורמוט העשוי מעשרות צמחי תבלין המושרים ביין מתובל. מוזגים לכוס, מוסיפים 3-2 קוביות קרח ופרוסת תפוז ומרגישים איטליה.
את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין
משלוח גם בשבת www.tivtaam.co.il.
אתר ישרקו: www.israco.co.il