סלט פרפלה עם גבינה אגסים ופקאן צילום יחצ באדיבות ברילה

לרגל יום הפסטה הבינלאומי החל בכל שנה ב 25 באוקטובר, ורגע אחרי החגים, כשכולנו כבדים ושבעים מארוחות גדולות, זה טימניג מצוין לסלט איכותי וטעים במיוחד. היות וסלט לבד עלול להיות משעמם ואפור, קבלו מתכון שיעשה חגיגה בצלחת: סלט פסטה פרפלה עם גבינה רכה, אגסים ופקאן.

מנה רעננה, המשלבת מתוק-מלוח: אגסים עסיסיים, גבינה כחולה רכה ואגוזי פקאן קראנצ’יים. הפרפלה של ברילה מעניקה בסיס קליל ומעודן שהופך את הסלט למנה מרשימה שמתאימה לכל ארוחה – קרה או חמה.

סלט פרפלה עם גבינה אגסים ופקאן צילום יחצ באדיבות ברילה

מצרכים:

  • 320 גרם פסטה פרפלה ברילה
  • 100 מ”ל חומץ יין אדום
  • כף דבש
  • ¼ כפית מלח ים
  • בצל סגול אחד, פרוס דק
  • 3 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 2 אגסים בשלים, חתוכים לפלחים קטנים
  • 100 גרם אגוזי פקאן קלויים ומומלחים
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • 250 גרם גבינה כחולה רכה, קצוצה גס
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.
  2. מכינים כבישה: מרתיחים חומץ, דבש ומלח ושופכים על הבצל. משרים 10 דקות.
  3. מערבבים את נוזל הכבישה עם שמן הזית ליצירת רוטב.
  4. מערבבים את הפסטה עם הרוטב, האגסים, הפקאנים, הבצל הכבוש, העירית והגבינה.
  5. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

 

באדיבות מותג הפסטה ברילה – בתאבון !

ברילה צילום יחצ
סלט פרפלה עם גבינה אגסים ופקאן צילום יחצ באדיבות ברילה

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן