מפעל הסלטים הישראלי הוותיק, בבעלות משפחת כדורי, מציע מגוון סלטי איכות הנמכרים בחנויות המפעל וברשתות המזון. חומוס משני נחשב כיום לחומוס האיכותי והטעים ביותר בישראל, על פי מבחני טעימה אובייקטיבים. לצד החומוס נמכרים מבחר סלטי טחינה, מטבוחה, חצילים, כרוב, פלפלים, פטריות, ממרחי כבד ועוד.
שהות הילדים בבית בחופש הגדול, לצד בילוי מחוץ לבית בחיק המשפחה, מביאים לביקוש מוגבר לאוכל איכותי וטעים, שיהיה גם נגיש וקל. חברת "משני", יצרנית הסלטים הישראלית הוותיקה, מדווחת על עלייה במכירות של סלטים ביתיים ונערכת לאספקת מוצרים מוגברת לשוק הקמעונאי והמוסדי. חנויות המפעל של הרשת, וכן מפעל הייצור בחולון, תוגברו בכוח אדם נוסף, בעיקר בקווי החומוס הפופולרי של משני, על מנת לעמוד בביקוש.
לדברי דני כדורי, מנכ"ל חברת משני, "כמדי שנה, תקופת הקיץ מאופיינת במכירות מוגברות של סלטים ביתיים. החופשות המשפחתיות, הילדים שבבית וכן עונת האירועים והחתונות, יוצרים ביקוש לסלטים איכותיים, קלים ומזינים. תגברנו את המפעל ואת חנויות המפעל על מנת לתת מענה לקהל לקוחותינו, המבקש ואוהב את מוצרי משני ומגיע בהמוניו אל הסניפים".
משני הוקמה לפני כ-96 שנה על ידי משה כדורי ז"ל וכיום מנהלים אותה בניו זוהר, דני, אורי ורמי. החברה ידועה בזכות איכות מוצריה וטעמם המשובח של סלטיה, המבוססים על חומרי הגלם האיכותיים ביותר, החל מהירקות המובחרים ביותר, תבלינים, טחינה וחומרי גלם נוספים. לחברה 4 חנויות מפעל – בראשון לציון, רחובות, מודיעין וחולון – כשלצד חנות המפעל בראשל"צ פועלת מסעדה מצליחה, המוכרת בשר בשילוב אוכל ביתי וסלטי הרשת. תוצרת המפעל משווקת לשוק המקומי החל מרשתות שיווק, דרך מטבחים מוסדיים גדולים, בתי מלון ועד לחברות קייטרינג ומסעדות, וכן מייצאת לשוק היהודי באירופה.
כשר מהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף. להשיג בחנויות המפעל של משני וברשתות המזון ברחבי הארץ.