הסקוטית חטיבת היין האלכוהול בחברת ישרקו, משיקה יינות ייחודיים מבית היקב האיטלקי Fattoria il Muro ( פטוריה איל מורו) שכוללים 4 יינות – 3 לבנים ו- 1 רוזה.
יקב "פטוריה איל מורו" ( אזור טוסקנה, ליד ארצו) שייך למשפחת פנקארו כבר למעלה מ -200 שנה. אדמות היקב שימשו לגידול ענבים מאז ומתמיד הודות למיקרו אקלים הייחודי והתנאים הסביבתיים הנפלאים לגידול ענבים באיכות גבוהה בשיטות ידידותיות לסביבה. בתחילת שנות ה -70 , פרנצ'סקו פנקארו, אגרונום במקצועו, שידרג את האחוזה כדי להתמחות בגידול ענבים ליין. כיום ממשיך את מורשתו בנו פדריקו, גם הוא אגרונום, המנהל את האחוזה תוך שימור המסורות העתיקות והמשך דרכו של אביו בייצור יין איכותי. פדריקו מאמין שתשוקה ליין, אהבה לטבע וכבוד לסביבה הם המתכון היחיד האפשרי לשמירה על איכות מוצרים גבוהה.

באזור היקב, כבר במאה ה 17 המשורר והחוקר הגדול פרנצ'סקו רדי שיבח את כרמי האזור בפואמה המפורסמת שלו "בכחוס בטוסקנה" ותיאר את היינות של האזור כאדומים כדם, מנצנצים, מבריקים ומתובלים.
האחוזה משתרעת על שטח של כ- 650 דונם, הכוללים יערות ואדמות מעובדות, בעיקר כרמי יין וכרמי זיתים. שטח כרמי הגפן הוא כ- 300 דונם, בהם מגדלים זני ענבים מקומיים כמו סנג'ובזה, קנאיולו, טרביאנו, ורמנטינו ומלבזיה, לצד זנים בינלאומיים כמו מרלו, סירה ושרדונה. הכרמים ממוקמים על גבעות המשתפלות בעדינות לעבר עמק נחל קסטרו. הענבים מיוצרים במרתף היין ההיסטורי של האחוזה שזכה לכינוי "קנטינה לה פנקרה", שם שמקורו בשמה של המשפחה.
פטוריה איל מורו ססונה – יין לבן יבש בלנד מענבי טרביאנו, מלבזיה, ורמנטינו. כרם "גרנייו", שתילה 1970, בגובה 250 מטרים מעל פני הים בקרקע חרסיתית. תסיסה ארוכה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה מבוקרת של 17 מעלות למשך כ- 3 שבועות, ייצוב מהיר במיכלי נירוסטה וביקבוק מהר ככל האפשר לאחר התסיסה האלכוהולית. יין פירותי ופריך, יין צעיר ורענן עם חומציות ומינרליות מקסימה ורעננה, בצבע זהוב בהיר. יין קל וקריספי עם ארומות פרי טריות המשולבות ברמזים למינרלים. מאוזן יפה, עם סיומת קלילה. מושלם לאפריטיף של קיץ, עם מנות פתיחה. מלווה מצוין לבשר לבן ומנות דגים. השם: ססונה – כינוי לחלוקי החרסית הממלאים את אדמות כרם וסביבתו אשר תורמים לויסות הטמפרטורה לטובת הגפנים.
מומלץ לשתות בטמפרטורה של 10-12 מעלות.
מחיר מומלץ: 55 ₪, 750 מ"ל.
פטוריה איל מורו לאמה – יין לבן יבש עשוי מענבי שרדונה. כרם "לאמה" כולל בין היתר 12 דונם של גפני שרדונה שנשתלו ב 1994, בגובה 250 מטרים מעל פני הים בקרקע חרסית לס עשירה בגיר. תסיסה נעשית במיכלי נירוסטה בטמפרטורה מבוקרת. התבגרות קצרה שנעשתה במקביל בשתי דרכים – 40% מהיין בחביות באריק ( 225 ליטר) והשאר במיכלי נירוסטה. יין מינרלי ופרחוני בעל צבע לבן-קש עם גווני זהב. מנעד מרשים של ארומות מינרליות שמובילות לארומות ירוקות ופרחוניות ורמזים של שזיף ותבלינים. פירותי וקריספי עם חומציות מינרלית מאוזנת היטב. השם: לאמה- הוא כשמה של חווה עתיקה שממוקמת סמוך לכרמי היקב.
מומלץ לשתות בטמפרטורה של 10-12 מעלות.
מחיר מומלץ: 55 ₪, 750 מ"ל.
פטוריה איל מורו ורדונה – יין לבן יבש עשוי ענבי ורמנטינו. כרם "לאמה" נשתל ב-2013, 300 מטרים מעל פני הים. קרקע מבוססת סלע גבישי קשה, מורכבת משכבות של מינרלים שיוצרים יינות בעלי מינרליות עשירה. תסיסה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה מבוקרת של 17 מעלות למשך כ- 10 ימים, הצללה וייצוב מהירים וביקבוק. יין פירותי וצעיר גרסה מאוד רעננה ומינרלית של ורמנטינו. מבע היין צהוב-קש עם ניצוצות ירוקים בהירים. ניחוח פרחוני מאוד של שזיף, פרחים לבנים וליצ'י. היין קריספי עם רמזים מינרליים בולטים וסיומת דבשית טיפוסית. מתאים מאוד לאפריטיף, פרושוטו, כל סוגי הדגים ומאוד מתאים לקיץ. השם: ורדונה- מקורו בציפורים הירוקות שפוקדות את כרמי היקב.
מומלץ לשתות בטמפרטורה של 10-12 מעלות.
מחיר מומלץ: 69 ₪, 750 מ"ל.
פטוריה איל מורו אלווירה – יין רוזה יבש עשוי מענבי סנג'ובזה. כרם "גאליופו נאובו" נשתל ב-2008, בגובה 300 מטרים מעל פני הים בקרקע חרסית לס עשירה בגיר. הענבים עוברים השרייה קצרה לאחר הריסוק ולאחר מכן תסיסה ארוכה בטמפרטורות נמוכות כדי לשמר את הפוטנציאל הארומטי של היין באמצעות אחסון קצר של משקעי שמרים עדינים. יין פירותי – פריך, רענן ובהיר. ארומות של פירות יער בשלים ופרחים. יין אלגנטי, בעל סיומת ארוכה, עם טעמים של פירות אדומים. מושלם לאפרטיף של קיץ, עם מנות פתיחה. מלווה מצוין לבשר לבן ומנות דגים. אלווירה הוא השם של אחוזת הבית בה גרה משפחת פנקרו, בעלי היקב.
מומלץ לשתות בטמפרטורה של 8-10 מעלות.
מחיר מומלץ: 69 ₪, 750 מ"ל.