מותג התזונה הקטוגנית מרחיב את ההיצע עם תערובת להכנת לחם דל פחמימות ו -Egozito – חטיף זרעים ואגוזים מלוח, טבעי וללא תוספות, בטכנולוגיית דחיסה חדשנית
מותג KETO CHEF ממשיך להוביל את תחום התזונה הקטוגנית בישראל ומשיק שני מוצרים חדשים המיועדים לכל מי שמחפש פתרונות איכותיים, נוחים ובריאים לאורח חיים דל פחמימות. לצדם של לחמים, חטיפים, עוגיות וממרחים, מצטרפים כעת למדף שני חידושים: תערובת להכנת לחם קיטו ביתי ו-Egozito – חטיף אגוזים וזרעים מלוח במרקם ייחודי.
Egozito חטיף זרעים ואגוזים מלוח במתיקות מעודנת, ללא תוספת סוכר וללא תוספת של ממתיקים מלאכותיים. אחרים מדובר בחטיף ראשון מסוגו בישראל, המיוצר בטכנולוגיית דחיסה חדשנית שאינה דורשת סירופ או דבש להדבקת החטיף.
תהליך זה מאפשר לשמר את הרכיבים בתצורתם וערכם התזונתי המקורי, מבלי לטחון, לקלות, לאפות או לחמם, וללא שימוש בחומרי טעם וריח או חומרים משמרים. זהו חטיף שמכיל רכיבים טבעיים בלבד – אגוזים וזרעים כמו שהם, בטעם מלוח עם רמז של מתיקות עדינה, וללא כל תוספת מיותרת.

כל יחידת חטיף מכילה 2.4 גרם פחמימות בלבד, לצד 5 גרם חלבון ו-13 גרם שומן, מה שהופך אותו לקיטו-פרנדלי מושלם.
המוצר נמכר במארז של שלוש יחידות, 90 גרם סך הכל, במחיר מומלץ של כ-27 שקלים.
החידוש הנוסף מבית KETO CHEF הוא תערובת לחם קיטו המציעה פתרון מהיר, פשוט ובריא להכנת לחם דל פחמימות בבית. התערובת מבוססת על קמח שקדים, אבקת חלבון ביצה ופסיליום – סיב תזונתי טבעי הנפוץ בעולם הקיטו בזכות תכונותיו הג'לטיניות והיכולת שלו לשפר מרקם, לתרום לתחושת שובע ולתמוך בפעילות מערכת העיכול.
תערובת המיועדת לערבוב עם גבינת קוטג' 12 אחוז או יוגורט יווני 10 אחוז. מתקבלת רביכה בצקית נוחה לעיבוד, שממנה ניתן להכין כיכר לחם, לחמניות או פיתות. את הלחם אופים בתנור בטמפרטורת 180 מעלות טורבו למשך כ-35 דקות, עד להזהבה. הלחם המתקבל מכיל פחות מ-9 גרם פחמימות ל-100 גרם אפוי, ניתן לשמור אותו עד שלושה ימים בכלי אטום, ומומלץ לקלות קלות לפני ההגשה. על גבי האריזה מופיע ברקוד לסריקה המוביל למתכון מצולם מלא.
כל אריזה מכילה 350 גרם תערובת יבשה, מחיר מומלץ לצרכן: 46-49 ש"ח .

מותג KETO CHEF שם לו למטרה לאפשר לאנשים לחיות קיטו בלי לוותר על נוחות או טעם, ומציע שורה ארוכה של כ- 25 מוצרים איכותיים המותאמים לקהל הסוכרתיים, לאנשים בתזונה קטוגנית ולכל מי שמבקש להפחית את צריכת הסוכר והפחמימות. בין מוצרי המותג ניתן למצוא לחמים, עוגיות, חטיפים, שמני MCT, גרנולה, פירורי לחם ועוד, כולם מבוססים על עקרונות תזונה בריאה, טבעית ודלה בפחמימות. בנוסף, מציע האתר הרשמי של KETO CHEF מאגר מתכונים עשיר, קורסים ללימוד תזונה קטוגנית ותוכן מקצועי שמתעדכן באופן שוטף.
התזונה הקטוגנית מבוססת על צמצום דרמטי של פחמימות בתפריט והגברת הצריכה של שומנים בריאים, תוך שמירה על רמת חלבון מתונה. מחקרים מצביעים על תרומתה לאיזון רמות סוכר בדם, ירידה במשקל ושיפור מדדים מטבוליים. כמו כן, נמצאו לה יתרונות קליניים עבור חולי אפילפסיה, אלצהיימר ומצבים נוירולוגיים נוספים.
שני המוצרים החדשים מבית KETO CHEF ועשרות המוצרים שכבר נמצאים על המדף, משקפים את המחויבות המתמשכת של המותג לפתח מוצרים איכותיים, טעימים ונגישים, שיאפשרו ליותר ויותר אנשים לבחור בתזונה מודעת ומיטיבה – מבלי להתפשר על ההנאה.
המוצרים נמכרים באתר קיטו שף, ברשת ניצת הדובדבן, בסניפי טיב טעם במחלקת הטבע, ובחנויות טבע מתמחות ברחבי הארץ.
