סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

בימים של חוסר ודאות, כששגרת החיים מתערערת והלב מחפש רגע של נחמה – אין כמו מתכון ביתי, פשוט ומנחם, שמביא את כל המשפחה אל השולחן סביב טעם מוכר ואהוב.

"חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מגישה מתכון לסלט קרמי, עשיר בטעמים, עם טוויסט: סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת. הסלט קל להכנה, מתאים כארוחת בוקר מושלמת או כממרח מפנק לצד לחם טוב, כי גם בזמנים של אי שקט, מגיע לכולנו רגע של טעם טוב.

אבוקדו בשל מוכן לאכילה של חקלאי גרנות צילום דרור ביהם

מצרכים (לכ-2-3 מנות):

2 אבוקדו מוכנים לאכילה של "חקלאי גרנות"

1 כפית חרדל רגיל או גרגרים

2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי

2 ביצים קשות מגוררות בפומפייה

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מועכים את האבוקדו עד למרקם קרמי אך לא חלק מדי.
  2. מוסיפים את החרדל, מיץ הלימון, ביצה מגוררת אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
  3. מגרדים מעל את הביצה הקשה השנייה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.
  4. מגישים לצד לחם טרי ואיכותי, או לצד טוסט, קרואסון או בייגל.
  5. אפשר להוסיף מעט בצל סגול קצוץ דק, כוסברה או צ'ילי טרי – למי שאוהב טעמים נועזים יותר.

    סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן