צילום: גיל אבירם

חומרים:

1 בצל גדול

2 גזרים בינוניים

3 גבעולים סלרי אמריקאי

2 קישואים

1/2 כרובית מפורקת לפרחים

1 כרישה

2 פלפלים אדומים מתוקים

1 כוס אפונה קפואה

2 יחידות זוקיני

2 תפוחי אדמה גדולים

1 בטטה גדולה

מלח ופלפל שחור גרוס

צרור קטן של שמיר

1 בקבוק מחית עגבניות של מוטי

ציר ירקות (לא חובה)

 

אופן הכנה:

לסיר גדול יוצקים 3 כפות שמן

חותכים את כל הירקות לקוביות גסות של 2 על 2

כשהשמן מתחמם, מכניסים את הבצל, את הגזר,הסלרי, הקישואים, הכרישה והפלפל האדום ומאדים כ- 7-8 דקות.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ומכסים בציר ירקות או מים (כ- 5 סמ מעל גובה הירקות)

מגבירים אש ומביאים לרתיחה.

אחרי הרתיחה, מנמיכים אש, מוסיפים את שאר המרכיבים ומתבלים.

מביאים לרתיחה שניה, מנמיכים ומבשלים על אש קטנה כ- 45 דקות.

טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן