קרדיט צילום: גלית מרשק

מרכיבים 6 מנות

למלבי

  • פחית נוזל קוקוס אורגני
  • כפות סירופ מייפל או אגבה
  • כף תמצית וניל איכותית
  • 1/4 כפית הל (אופציונלי)
  • כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס מים
  • קרדיט צילום: גלית מרשק

לציפוי התותים

  • 10 תותים, שטופים וחתוכים לקוביות
  • מיץ מחצי לימון / ליים
  • קליפת לימון/ליים מגוררת מלימון/ליים שלם
  • כפות סירופ מייפל או אגבה
  • עלי נענע (לקישוט)

אופן ההכנה

  1. מרתיחים את כל מרכיבי המלבי, למעט הקורנפלור והמים, בסיר בינוני.
  2. ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים את התערובת לסיר, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה.
  3. יוצקים את התערובת לכוסות אישיות עד לגובה של כמחצית הכוס ומעבירים לקירור.

ציפוי התותים:

  1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי (למעט הנענע). מעבירים למקרר עד להגשה.
  2. מניחים מעל המלבי, מקשטים בעלי נענע ומגישים.

תהנו!

מאת: מותג אפיה בריאה "דני וגלית"

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן