ספגטי בטטה פטריות ושום צילום יחצ

אין כמו מנה של ספגטי עם טוויסט כדי להפוך כל ארוחה למרשימה וחגיגית. המותג ברילה מעניק מתכון להכנת מנה של ספגטי בבטה עם פטריות ושום – שמתאים גם לטבעוניים. מדובר במנה עשירה, צבעונית ומלאה בטעמים,  קלה להכנה ויפה להגשה חם או קר.

ספגטי בטטה פטריות ושום צילום יחצ

מצרכים:

  • 320 גרם ספגטי בבטה ברילה (מס’ 13)
  • 4 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 100 גרם שאלוט, קצוץ דק
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 600 גרם פטריות פרוסות
  • כף עלי תימין טריים
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 200 מ”ל ציר ירקות
  • 80 גרם אגוזי מלך
  • 20 גרם שמרי בירה תזונתיים
  • כפית מלח ים
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
ספגטי בטטה פטריות ושום צילום יחצ

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה ושומרים 150 מ”ל ממי הבישול.
  2. מחממים שמן זית במחבת, מטגנים שאלוט 3–4 דקות, מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.
  3. מוסיפים את הפטריות והתימין ומבשלים עד ריכוך והזהבה.
  4. מוסיפים רסק עגבניות ואת ציר הירקות ומביאים לרתיחה עדינה.
  5. טוחנים אגוזי מלך עם שמרי בירה, מלח ופטרוזיליה ליצירת “אבקת גבינה טבעונית”.
  6. מערבבים ⅔ מהתערובת עם הפסטה, מוסיפים בהדרגה מי בישול עד שמתקבל רוטב קרמי.
  7. מתבלים בפלפל שחור ומגישים עם יתרת ה”אבקה”.

בתאבון!

ברילה צילום יחצ

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן