צילום אלבום פרטי

המאסטר של הבשרים, השף רונן ורה מחיפה, מפנק במתכון קליל ומהיר הכנה לחציל קלוי, שתקבלו עליו אינספור מחמאות:

חציל קלוי ברוטב צ'ימיצ'ורי
ארוחה ל-10-12 איש
מצרכים:
3 חצילי בלאדי

רוטב צ'ימיצ'ורי
מצרכים:
2 פלפלים אדומים קצוצים
פלפל כתום קצוץ
פלפל צהוב קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
חצי צרור כוסברה קצוץ
בצל סגול בינוני קצוץ
2 כוסות שמן זית
חצי כוס שמן קנולה, לכיסוי
5 כפות חומץ
2 כפות מלח
הכנה:
מערבבים הכול לתערובת אחידה
מוזגים מעל.

הכנה:
חורצים מסביב לחצילים 2-3 חריצים
ומניחים על הגחלים עצמם על אש חשופה, לסובב כל 2-3 דק'
עד שמתרככים
מניחים לצינון מעט
מקלפים
פותחים עם סכין לצדדים
מזלפים טחינה ופס צ'ימיצ'ורי

בתיאבון!

 

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן