צילום: יחצ

הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם, מציעה לקראת טו באב יום האהבה, מתכון קוקטייל מוצארט מאוהב – שוקולד לבן תות.

צילום: יחצ

מרכיבים:
כוס לואובול או כוס כדור ללא רגל

30 מ"ל מוצרט שוקולד לבן תות

30 מ"ל ברוקר'ס פינק ג'ין

15 מ"ל מיץ לימון טרי

10 מ"ל סירופ סוכר

סודה לסגירה

גארניש – פרוסת תות קפוא

אופן הכנה: מכינים כוס עם קרח, מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהסודה בשייקר עם קרח במשך 20 שניות, ומוזגים לכוס. מוזגים מעל הקוקטייל את הסודה. מניחים את פרוסת התות על המשקה ומגישים.

מומלץ לשתות את המשקה בטמפרטורת 5 – 8 מעלות.

ניתן להשיג ברשת טיב טעם , בחנויות המובחרות ובמסעדות

השאר תגובה

נא להזין את ההערה שלך!
נא להזין את שמך כאן